!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
matt21:
Μια χαρά είναι τα 7 για γνήσιο ελληνικό σπόρτι (ειδικά το συγκεκριμένο με Cusco, hardtop, ανάρτηση κ.λπ.), από δω και πέρα τέτοιες τιμές θα παίζουν.
Η εναλλακτική είναι NC 18ρι χωρίς μπλοκέ, χωρίς 6άρι και πάει λέγοντας.
Oresias:
Εγώ αγόρασα το δικό μου δίλιτρο NC πριν λίγους μηνες. Δε μπήκα καν στη διαδικασία να κοιτάξω για ΝΒ γιατί εννοείται με τις τιμές που ζητάνε για τα 1.8 πας κατευθείαν σε MR2 με 2ΖΖ ετοιμο και στημένο.
NC 1.8 δεν ήθελα για πολλούς λόγους. Κυρίως επειδή οδηγούσα αυτοκίνητο με 230 άλογα και θα μου φαινόταν κάπως άσχημα η προσγείωση στα 130 σκάρτα .
Θεωρώ πως οτιδήποτε παραπάνω από 5Κ είναι υπερβολή για ΝΒ εκτός αν είναι κάτι ιδιαίτερο χωρίς να έχει αλλάξει πολλά χέρια. Το αν φοράει ένα σκασμό εξτρα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο . Προτιμώ να πάρω ένα base model και να το κάνω όπως θέλω .
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
matt21:
Αυτό δεν αλλάζει τις συνθήκες της αγοράς και της κάθε αγοράς.
Όταν είναι διαθέσιμα το χρόνο Χ σπόρτι (που συνήθως είναι μετά βίας μετρημένα στα δάκτυλα των 2 χεριών) και τα μισά και αν είναι σε καλή κατάσταση προφανώς και οι τιμές θα διαμορφωθούν με βάση αυτό. O καθένας κρίνει αν αξίζει και τι, προσωπικά θα προτιμούσα χίλιες φορές ένα έτοιμο στημένο σπόρτι από ένα 18ρι NC που στα 150.000χλμ το μοτέρ θα με είχε πεθάνει στο τικι τικι.
H σύγκριση του σπορτι με δίλιτρο NC είναι άτοπη. Τόσο σε επίπεδο επιδόσεων όσο και σε επίπεδο συντήρησης, πάγιων εξόδων και πάει λέγοντας. Δεν το συζητάμε καν, είναι η καλύτερη λύση το δίλιτρο NC αν σε κάποιον αρέσει το ΝC και είναι εντάξει με τα έξοδά του. Oπως όμως και δεν έχουν σχέση ένα base NC με ένα Sporty παρότι παίζουν στα ίδια λεφτά.
υ.γ. το base μοντέλο για να το φέρεις θα δώσεις 3πλα. Been there done that.
gianic:
Πριν μια εβδομαδα πουληθηκε ενα φουλ πρωτο σταδιο καθαρο 1.8 nc high με μπλοκε, χταποδι ,εξατμιση καταλυτη προγραμμα , 2din android αντιστρεπτικες rx8 προς 7300.
Οποτε θα πω οτι θελει ψαξιμο γιατι υπαρχουν καλα αυτοκινητα και φορτωμενα με καλα εξτρα κατα καιρους.
gianic:
Λυση Νο2 παιρνεις ενα χρεπι NC 5-5.500 βαζεις αλλα 3-4κ για 2.5 μοτερ (200 αλογα 1ο σταδιο) αντιστρεπτικες μπλοκε κλπ κι εχεις ενα s2k killer με κατω απο 10κ και τελη 1.8
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version