!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
SchumiGr:
Καλησπέρα στην ομάδα, νέο μέλος και ψάχνω και εγώ για ΜΧ5 ΝΒ (στο εξωτερικό όμως γιατί εκεί μένω). Αν και είδα διάφορους σύμβουλους αγοράς online, έχω κάποιες ερωτήσεις και ζητώ τα φώτα σας:
1) Υπάρχουν διαφορές (εκτός από αισθητικές) μεταξύ ΜΚ2 και ΜΚ2.5;
2) Όλα τα 18αρια είχαν μπλοκέ;
3) Τελευταίο και καλύτερο: Ποσό κοστίζει (χοντρικά) ένα μπλοκέ με κοντό κορωνοπήνιο και πόσο σκέτο το κοντό; Για μτχ μιλάω γιατί καινούργια είδα τιμές στο 1Κ++. Ρωτάω γιατί είμαι ανοιχτός και σε 16αρι και σε 18αρι οπότε θα ήθελα να έχω μια εικόνα αυτής της μετατροπής.
Ευχαριστώ !
andreas.pap:
Καλημερα παιδια,
νομιζω ηρθε η ωρα να παρω το πρωτο δικο μου αμαξι και μια επιλογη που γλυκοκοιταζα ειναι το mx5 απλα επειδη στα budget εχω τα 3 3μιση χιλιαρικα εκει κοιταζω για nb. Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την γενια; Ειναι καλη ή να κοιταξω σε κατι αλλο;
Liakos:
--- Quote from: andreas.pap on January 25, 2021, 11:26:03 AM ---Καλημερα παιδια,
νομιζω ηρθε η ωρα να παρω το πρωτο δικο μου αμαξι και μια επιλογη που γλυκοκοιταζα ειναι το mx5 απλα επειδη στα budget εχω τα 3 3μιση χιλιαρικα εκει κοιταζω για nb. Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την γενια; Ειναι καλη ή να κοιταξω σε κατι αλλο;
--- End quote ---
Καλησπέρα και καλωσήρθες!
Το θέμα συγχωνεύτηκε στο παρόν. Μπορείς να ανατρέξεις στα (άπειρα) προηγούμενα post για να διαμορφώσεις άποψη.
Έχε κατά νου ότι στην καλύτερη μιλάμε για μτχ αυτοκίνητο 20 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται για μαζέματα που μπορεί να χρειαστεί κατόπιν αγοράς.
torfan:
Χαιρετώ την ομάδα
Είμαι εδώ και κάποια χρόνια μέλος και ψάχνομαι στο φόρουμ αλλά επιτέλους ήρθε η ώρα που το σκέφτομαι σοβαρά για το πρώτο μου mx5
Το αυτοκίνητο θα είναι δεύτερο για χρήση βόλτας και ίσως πίστα μια δυο φορές τον χρόνο.
Με βελτιώσεις δεν θα ήθελα να ασχοληθώ, τουλάχιστον για αρχή, πέρα από ανάρτηση φρενα και μπλοκε αν πάρω αμάξι χωρίς.
Παρακολουθόντας εδώ και καιρό τα μεταχειρισμένα είχα άρχισει να στρεφομαι προς nc 1.8 καθώς σε na δεν θα θελα να πάω λόγω ηλικίας και πιθανών προβλημάτων, αν και μου αρέσει πιο πολύ, και σε nb θα πήγαινα μόνο σε 1.8 sporty που δεν βρίσκεις εύκολα.
Βρήκα ένα nbfl sporty το οποίο φαίνεται ενδιαφέρον αλλά με προβληματίζει λίγο η τιμή και το αν αξίζει σε σχέση με ένα σαφώς πιο καινούργιο nc. Επίσης έχω κάτσει ως συνοδηγός όμως και σε nbfl και σε nc και λίγο φοβάμαι το αν θα χωράω σε nbfl. 1.84 είμαι και αποτι διάβασα με κάθισμα και άλλο τιμόνι δεν θα έχω θέμα αλλά θα προτιμούσα να μην το αλλάξω
Το sporty που βρήκα είναι το παρακάτω
https://www.car.gr/35232763
Δεδομένου ότι το αμάξι θέλω πιο πολύ να το οδηγώ πάρα να το επισκευάζω/βελτιώνω θεωρείται πως αξίζει να το δω το συγκεκριμένο ή καλύτερα να δω καποιο nc;
Συγγνώμη για το μεγάλο post αλλά πραγματικά με τόση διαθέσιμη πληροφορία έχω ψιλό μπερδευτεί
Ευχαριστώ!
panos2171:
Κατ εμέ 7000€ για ΝΒ είναι υπερβολή, όταν με τόσα παίρνεις πλέον ένα καλό NC, όπως επίσης και το τόσο μεγάλο ''καπέλο'' στην τιμή λόγω sporty. Στην ίδια κοστολόγηση είναι η μέρα με τη νύχτα μεταξύ τους σε όλα. Έως 5500€ για ένα καλοσυντηρημένο NB θα το συζήταγα αλλά για 7000€ ούτε λόγος.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version