!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (977/1050) > >>

panos2171:
ΝΒ τότε, και αφού είναι και το sporty ακόμα καλύτερα. Η top έκδοση του ΝΒ που σπανίζει και άρα ανεβάζει την αξία του.

Dimitris75:

--- Quote from: nmwisima on November 26, 2020, 09:44:30 PM ---Το καλύτερο ΜΧ5 δεύτερης γεβιας. Προφανώς αξιζει αναλογα με την τιμη

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Το βρίσκω με 5000 αλλά θέλει βάψιμο και ταπετσαρίες . Επίσης από service ήταν πολύ τυπικός ο ένας και μοναδικός ιδιοκτήτης

Dimitris75:

--- Quote from: panos2171 on November 26, 2020, 09:57:50 PM ---ΝΒ τότε, και αφού είναι και το sporty ακόμα καλύτερα. Η top έκδοση του ΝΒ που σπανίζει και άρα ανεβάζει την αξία του.

--- End quote ---

Ευχαριστώ Πάνο, αυτό πιστεύω κι εγώ

nmwisima:

--- Quote from: Dimitris75 on November 26, 2020, 09:58:04 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 26, 2020, 09:44:30 PM ---Το καλύτερο ΜΧ5 δεύτερης γεβιας. Προφανώς αξιζει αναλογα με την τιμη

--- End quote ---

Το βρίσκω με 5000 αλλά θέλει βάψιμο και ταπετσαρίες . Επίσης από service ήταν πολύ τυπικός ο ένας και μοναδικός ιδιοκτήτης

--- End quote ---

Τα 5k είναι αξιοπρεπης τιμη - ετσι οπως είναι οι τιμές των μχ5. Θελεις αλλο 1κ για καλο βαψιμο, μαξ 500 για ντυσεις ολο το σαλόνι με καινούριο δερμα.

Για να παρεις ενα καλο NC θελεις 7 με 8k και παλι δεν θα εχεις μπλοκε. Πας για αλλα 500 ευρω εκεί.

Απο εκει και πέρα, αργα ή γρήγορα σε οποιο και να διαλεξεις θα ζητησεις ανάρτηση, ζαντες και χαρντοπ. Αυτα ειναι αλλα 2 με 3κ ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις.

Α.

Dimitris75:

--- Quote from: nmwisima on November 26, 2020, 11:01:24 PM ---

--- Quote from: Dimitris75 on November 26, 2020, 09:58:04 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Τα 5k είναι αξιοπρεπης τιμη - ετσι οπως είναι οι τιμές των μχ5. Θελεις αλλο 1κ για καλο βαψιμο, μαξ 500 για ντυσεις ολο το σαλόνι με καινούριο δερμα.

Για να παρεις ενα καλο NC θελεις 7 με 8k και παλι δεν θα εχεις μπλοκε. Πας για αλλα 500 ευρω εκεί.

Απο εκει και πέρα, αργα ή γρήγορα σε οποιο και να διαλεξεις θα ζητησεις ανάρτηση, ζαντες και χαρντοπ. Αυτα ειναι αλλα 2 με 3κ ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις.

Α.

--- End quote ---

Σωστά . Εκεί υπολογίζω το αρχικό μου κοστος για αρχή . Τώρα το hard top δεν μου αρέσει καθώς χαλάει τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου , ζάντες μου άρεσαν πάντα οι μαμά και αμορτισέρ είναι για την ασφάλεια μου άρα σίγουρα θα το δώσω . Το θέμα είναι ότι με αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο να σου προσφέρει τέτοιες συγκινήσεις και με τόσο χαμηλά τέλη .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version