!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (970/1050) > >>

SkidRow:

--- Quote from: harisport on October 14, 2020, 12:38:22 PM ---Το συγκεκριενο nc, πριν απο 2 χρονια που εψαχνα, κατα 99,9% ηταν σε ενα νησι, νομιζω Συρο. Το ειχε ενας ακριβως ετσι, 16αρες ultraleggera και τελικο roadster race single. Το αυτοκινητο ηταν base, χωρις ac και με πλαστικο τιμονι δηλαδη. Ειμαι σχεδον σιγουρος γι αυτο, εκτος αν υπαρχει αλλο nc, με 25κ χλμ, απο νησι κυκλαδων, με ιδια ζαντα και ιδιο τελικο. Αν ειναι αυτο, καποιος απλα εβαλε τιμονι απο mid ή high και  ή εβαλε a/c που το βλεπω χλωμο, ή χειριστηρια με σημα a/c, χωρις να εχει το αμαξι. :P

--- End quote ---

Πολυ πιθανον να ειναι και το ιδιο, μην σου κανει εντυπωση. To συγκεκριμενο το βλεπω πανω απο εναν χρονο στις αγγελιες και να ανεβοκατεβαινει η τιμη απο τα 8,000 στα 8,200.
Τουλαχιστον μιλαμε για περιπτωσεις που κανει μπαμ οτι το αυτοκινητο, ειναι ακαταλληλο και δεν πεφτεις ευκολα στην παγιδα.

harisport:
Ότι είναι καιρό δεκτό. Αλλά αν έχει βάλει άλλο τιμόνι και κονσόλα με σήμα A/C ενώ αν το πατάς δεν κάνει τίποτα, είναι τραγικό

topetwrx:
Παιδιά δεν είναι απαραίτητα κακό ότι το έχει πολύ καιρό αγγελία. Εγώ πχ το impreza το είχα 4 χρόνια σχεδόν και το αυτοκίνητο ήταν άριστο! Πέρα από την πλάκα που πάθανε τα παιδιά που το είδαν (ο ένας έχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο  subaru Αθήνα), το συνεργείο που το πήγαμε για έλεγχο μου έδωσε συγχαρητήρια για την κατάστασή του.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το ζητούσα σχετικά ακριβά με τα δεδομένα της αγοράς και τελικά πουλήθηκε στην ελάχιστη τιμή που ήθελα των 10000 ευρώ, που πάλι δεν τα θεωρώ πολλά.

Φίλος με παραπλήσιο με το δικό μου impreza, το έδινε για πολλά χρόνια στα 6000 ευρώ και δεν πουλιότανε! Δεν ξέρω αν πουλήθηκε ακόμη. Αυτοκίνητο άριστο επίσης, αλλά με χάλια αγγελία και του το έλεγα!

Οπότε ένας έλεγχος θα λύσει πολλές απορίες, γιατί το αυτοκίνητο φαίνεται άριστο στις φωτογραφίες, σε συνδυασμό με τα λίγα χιλιόμετρα που έχει, κάτι το οποίο δεν είναι απίθανο. Πχ  εγώ από τον Δεκέμβριο έκανα 3500 χιλ. και δεν είμαι ο μόνος. Την προηγούμενη χρονιά το ίδιο πάνω-κάτω. Το μόνο κακό για κάποιους είναι ότι είναι η απλή έκδοση.

SteliosR:
Ένα αυτοκίνητο με 26Κ χλμ δεν έχει αυτη την κατάσταση στο εσωτερικό του.

Για εμένα ξεκινάμε πως μάλλον κάτι παίζεται με τα χλμ εδώ. Τωρα αν κάποιος για καθαρά ψυχολογικούς λόγους θέλει χαμηλά χλμ, ή παίρνει ND ή παίρνει ενα NC αστέρι και τα γυρίζει μόνος του.

Υπάρχουν τόσα άριστα αυτοκίνητα μεταξύ 100-150Κ χλμ, κάτι που είναι πολυ φυσιολογικό για αυτοκίνητο σχεδόν 15τίας.

topetwrx:
Τι έχει το εσωτερικό του Στέλιο; Μια φωτογραφία έχει από μέσα που δεν φαίνονται και πολλά, πλην μιας φθοράς στην δεξιά πλευρά του τιμονιού, που προφανώς για 26000 χιλ. δεν δικαιολογείται και δείχνει τουλάχιστον πολύ χρήση πόλης. Παρόλα αυτά ένας έλεγχος θα λύσει τις περισσότερες απορίες νομίζω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version