!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
fylpa17:
Στην τελική ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας ρωτήσει τον λογιστή του. Απλά εμπεριστατωμένα με πρόσφατες συμβάσεις leasing ξέρω τι ρώτησα και έμαθα εγώ.
Anyway αν μπορεί κάποιος ας πάρει το leasing αξίζει πιθανώς έτσι κι αλλιώς και χωρίς να είναι έξοδο.
jSkyline:
Λέτε διαφορετικά πράγματα και δεν το έχετε καταλάβει. Το leasing δεν περνάει όντως. Αλλά αν έχεις ένα τέτοιο όχημα στην κατοχή σου και ταυτόχρονα έχεις ΑΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, τότε μόνο ένα όχημα έχει σημασία για την εταιρεία, αυτό με τα περισσότερα κυβικά... Που πολλές φορές μπορεί να είναι κάποιο φορτηγό, επαγγελματικό όχημα.
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
harisport:
Το συγκεκριενο nc, πριν απο 2 χρονια που εψαχνα, κατα 99,9% ηταν σε ενα νησι, νομιζω Συρο. Το ειχε ενας ακριβως ετσι, 16αρες ultraleggera και τελικο roadster race single. Το αυτοκινητο ηταν base, χωρις ac και με πλαστικο τιμονι δηλαδη. Ειμαι σχεδον σιγουρος γι αυτο, εκτος αν υπαρχει αλλο nc, με 25κ χλμ, απο νησι κυκλαδων, με ιδια ζαντα και ιδιο τελικο. Αν ειναι αυτο, καποιος απλα εβαλε τιμονι απο mid ή high και ή εβαλε a/c που το βλεπω χλωμο, ή χειριστηρια με σημα a/c, χωρις να εχει το αμαξι. :P
Reverant:
Πριν πολλά χρόνια κοίταγα ένα NBFL από Χίο ή Σάμο, δεν θυμάμαι. Το αμάξι ήταν 5 ετών τότε (2004 το αμάξι, 2009 που το κοίταγα) και ήταν ΟΛΟ άχρηστο από τη σκουρια από κάτω και στο μηχανοστάσιο. Ο πωλητής έλεγε άψογο και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μην μου στείλει φωτό από μηχανοστάσιο και απο κάτω. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ MX-5 να έχει σκουριά στον καθρέφτη του μηχανοστασίου, πίσω από το μοτέρ.
steliosmk1:
Πριν τρία τέσσερα χρόνια όταν έψαχνα για nc, πουλιόταν ένα με 50.000 km σε μία μάντρα ανάμεσα στο Γαλάτσι και στο Χαλάνδρι, εγώ έχω κατέβει στις γιορτές Αθήνα και λέω κάτσε να πάω να ρίξω μία ματιά.
τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί το αμάξι ήταν από κάποιο νησί το ταμπλό είχε ξεθωριάσει η οθόνη στο ράδιο έχει γίνει κίτρινη και ο χώρος μηχανής ήτανε όλος μες στη σκουριά, είχε και ένα σκίσιμο το κάθισμα του οδηγού λογικά λόγω ηλίου αυτός πρέπει να το άφηνε έξω, και κάπου κοντά στη θάλασσα.
τα χιλιόμετρα ήταν πραγματικά αλλά το αμάξι ήταν άχρηστο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version