!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
SkidRow:
--- Quote from: iliasfyntanidis on October 14, 2020, 12:30:28 AM ---
--- Quote from: jSkyline on October 14, 2020, 12:17:41 AM ---Επίσης η πινακίδα του είναι από νησί. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο και από αμάξι που έχει 200Κ χλμ σε δρόμους της Γερμανίας.
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Νησί!!! Βαρκάρης* το είχε!!!
*MX5 NC=Βάρκα :finger:
--- End quote ---
Τα κουπια τα αγορασα, περιμενω και την βαρκα τωρα.
iliasfyntanidis:
Με το καλό. Να πάμε και για ψάρεμα!
jSkyline:
Έλα να πάμε στο NC η μάνα σου εγώ και εσύ?! ...ώπα, ώπα, διθέσιο είναι, η μάνα δεν χωράει!
Κοίτα να δεις το καλύτερο είναι αυτό που είπες και εσύ, ένας έλεγχος και θα σου λυθούν οι απορίες. Απουλητο μπορεί να μείνει ένα αμάξι για καιρό για διάφορους λόγους, όχι απαραίτητα επειδή δεν είναι καλό.
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
iliasfyntanidis:
Ένας έλεγχος δεν βλάπτει. Ένα τηλέφωνο στον ιδιοκτήτη σε πρώτη φάση να δεις τι θα σου πει. Τα χιλιόμετρα όντως είναι λίγα αλλά και εγώ λίγα κάνω οπότε δεν μου φαίνεται παράξενο. Σε λίγο καιρό θα πωλούνται οχήματα λόγω ακινησιας και Covid 19 έτσι όπως πάει αυτή η ιστορία
Το τι πρέπει να δεις τα έχουμε πει, είναι εύκολο αμάξι στον έλεγχο και όπως σε όλα τα αυτοκίνητα σε αυτό περισσότερο ρίξε βάση στην καρότσα, φανοποιΐα.
SkidRow:
Επισης θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο. Οι ιδιωτες-πωλητες δεχονται την σημερον ημερα, γραμματια; Οχι φυσικα ολη την αξια του αυτοκινητου με γραμματια, αλλα το 20-25% της αξιας ας πουμε, να πληρωθει σε λιγες και μεγαλες δοσεις.
ΝΟΜΙΖΩ οτι υπαρχει ενα ταμπου γυρω απο τα γραμματια, αλλα επειδη δεν εχω προσωπικη εμπειρια δεν ξερω αν θα το παρει στραβα ο αλλος οταν κανω μια τετοια προταση!
[/quote]
Επανερχομαι λιγο στη τελευταια ερωτηση που εκανα στην προηγουμενη σελιδα, αφου ειναι ενα ερωτημα που με ενδιαφερει αλλα και με εχει απασχολησει σαν σκεψη, αν γνωριζει καποιος ή εχει εμπειρια πανω στο θεμα.
Οποτε μιας και σκεφτομαι να κανω την υπερβαση απο το αρχικο μου budget, ψαχνω σιγουρα κατι μαμα στο οποιο θα ξερω εγω τι θα βαλω και σε ποιον, αλλα και με λιγα χιλιομετρα.
@iliasfyntanidis Γνωριζω τα σημεια του αυτοκινητου που θελουν ελεγχο μιας και εχω ξεψαχνισει τις συζητησεις σας ολον αυτον τον καιρο και σε ευχαριστω για την επισημανση.
Να πω την αληθεια, το mx-5 ηταν μια ιδεα που μου μπηκε πριν 1 χρονο σαν δευτερο αυτοκινητο, και δεν βγηκε ποτε, οποτε καταλαβαινετε ποσο ανυπομονω (χωρις βιαστικες κινησεις) να παρω ενα στα χερια μου.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version