!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (966/1050) > >>

panos2171:
Πλέον το θέμα με τα χιλιόμετρα αρχίζει να ξεδιαλύνει με το χαρτί του ΚΤΕΟ οπότε σε συνδυασμό με το βιβλίο σέρβις μπορείς πάνω κάτω να τα υπολογίσεις. Μπορεί να μην πέσεις ακριβώς μέσα αλλά άλλο είναι να ανακαλύψεις 50k και βάλε επιπλέον χιλιόμετρα και άλλο να μην καταλάβεις επιπλέον 10k χλμ για παράδειγμα.

jSkyline:
Επίσης η πινακίδα του είναι από νησί. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο και από αμάξι που έχει 200Κ χλμ σε δρόμους της Γερμανίας.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SkidRow:

--- Quote from: SteliosR on October 13, 2020, 11:31:33 PM ---26Κ χλμ?? Αληθεια?

Οχι ακατορθωτο, αλλα πολυ δυσκολο.

--- End quote ---

Δεν μου κανουν εντυπωση τα χιλιομετρα αυτα καθαυτα, γιατι υπαρχουν και αλλα με παρομοια χιλιομετρα (30-50χιλιαδες), αλλα παιζουν απο 10 χιλιαρικα και πανω.
Σκεφτομαι σοβαρα να υπερβω λιγο το budget μου ωστε να παρω κατι με κατω απο 60-70 χιλιαδες χιλιομετρα.
Απλα ηθελα να ρωτησω για το συγκεκριμενο αν καποιος γνωριζει, διοτι μου κανει εντυπωση που δεν εχει φυγει τοσο καιρο με τοσα χιλιομετρα -σε αυτα τα χρηματα.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο. Οι ιδιωτες-πωλητες δεχονται την σημερον ημερα, γραμματια; Οχι φυσικα ολη την αξια του αυτοκινητου με γραμματια, αλλα το 20-25% ας πουμε, να πληρωθει σε λιγες και μεγαλες δοσεις.
ΝΟΜΙΖΩ οτι υπαρχει ενα ταμπου γυρω απο τα γραμματια, αλλα επειδη δεν εχω προσωπικη εμπειρια δεν ξερω αν θα το παρει στραβα ο αλλος οταν κανω μια τετοια προταση!

SkidRow:

--- Quote from: jSkyline on October 14, 2020, 12:17:41 AM ---Επίσης η πινακίδα του είναι από νησί. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο και από αμάξι που έχει 200Κ χλμ σε δρόμους της Γερμανίας.

--- End quote ---

Το πιο πιθανο ειναι να υπαρχει καποιο προβλημα οπως το λες, διοτι μου φαινεται εντελως κουλο, ΤΟΣΟΥΣ μηνες που το βλεπω να παιζει σε αυτη την τιμη να μην φευγει...Βεβαια τετοια προβληματα τα διαπιστωνεις με εναν απλο ελεγχο

iliasfyntanidis:

--- Quote from: jSkyline on October 14, 2020, 12:17:41 AM ---Επίσης η πινακίδα του είναι από νησί. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο και από αμάξι που έχει 200Κ χλμ σε δρόμους της Γερμανίας.

--- End quote ---
Νησί!!! Βαρκάρης* το είχε!!!

*MX5 NC=Βάρκα :finger:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version