!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (962/1050) > >>

matt21:
Αν το δικαιολογεί η εφορία σου και μπορείς να το δικαιολογήσεις ως έξοδο (σε κάποια χ,ψ επιχείρηση), η AVIS (φαντάζομαι και οι υπόλοιπες) ξεκίνησαν να δίνουν ND με leasing σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Το παίρνεις, το κρατάς μία 3ετία, βγάζεις τα γούστα σου, και αν το βαρεθείς το δίνεις για κάτι άλλο ή αν το ερωτευτείς το αγοράζεις.

Χοντρικά σαν πακέτο νομίζω βγαίνει στα 4-5k η προκαταβολή και στα 200κατι ευρώ ο μήνας για 3ετία. (με πληρωμένα τέλη, ασφάλειες, σέρβις, τα πάντα όλα)

fylpa17:

--- Quote from: matt21 on July 07, 2020, 10:48:53 AM ---Αν το δικαιολογεί η εφορία σου και μπορείς να το δικαιολογήσεις ως έξοδο (σε κάποια χ,ψ επιχείρηση), η AVIS (φαντάζομαι και οι υπόλοιπες) ξεκίνησαν να δίνουν ND με leasing σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Το παίρνεις, το κρατάς μία 3ετία, βγάζεις τα γούστα σου, και αν το βαρεθείς το δίνεις για κάτι άλλο ή αν το ερωτευτείς το αγοράζεις.

Χοντρικά σαν πακέτο νομίζω βγαίνει στα 4-5k η προκαταβολή και στα 200κατι ευρώ ο μήνας για 3ετία. (με πληρωμένα τέλη, ασφάλειες, σέρβις, τα πάντα όλα)

--- End quote ---

Επειδή παίζω μπάλα με leasing δεν πρόκειται να του το περάσουν γιατί δεν έχει παραγωγική αξία σαν έξοδο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματικού τύπου αλλά sport διθέσιο είναι κλασικό έξοδο που στον έλεγχο το πετάνε έξω και τελείωσε.

matt21:
Κρίμα... ΠΑΣΟΚ λείπεις  :(

fylpa17:

--- Quote from: matt21 on July 07, 2020, 12:35:52 PM ---Κρίμα... ΠΑΣΟΚ λείπεις  :(

--- End quote ---

Αν είχαμε ΠΑΣΟΚ θα τα παίρναμε με μια από τις 50 κάρτες μας. Επίσης χωρίς φορολογική ενημερότητα και με στεγαστικό δώρο και άμα λάχει το βάζαμε στα έξοδα  της επιχείρησης του ξαδέρφου

Trelakias:
 Γεια σας! εδώ και καιρό Θέλω να αγοράσω  mx-5, κατά προτίμηση το 1,8 nb, Μιας και θέλω  να μαθω να οδηγάω πισωκίνητο και στο μέλλον να έχω προοπτική να μπορώ να κάνω κάποια πράγματα όπως στήσιμο κτλ και να έχω ένα daily drivε αμάξι που να μπορώ να κάνω και κανένα drift και να το οδηγάω καθημερινά και να απολαμβάνω την οδήγηση και ίσως  στο μέλλον να το τουρμπίσω...λοιπόν στο δίλημμα μας... εδώ και 2-3 χρόνια που κοιτάω την αγορά( πάντα χάζευα πιο πολύ όχι για να αγοράσω)  φέτος λόγο κάποιον συνθηκών είπα να αγοράσω ένα mx-5(διάλεξα λάθος χρόνια 😐😐😞) βλέπω ότι ακόμα και κάποια χάλια σε κατάσταση μχ5, είναι αρκετά αυξημένα σε κόστος( Ναι ξέρω ότι τώρα το καλοκαίρι όλα  τα κάμπριο είναι πιο αυξημένα, Φυσικά οποιοδήποτε αμάξι συμφέρει να το κοιτάξεις προς το τέλος του χρόνου θα το βρεις συνήθως πιο φθηνά για να το αγοράσεις) αλλά λόγω κάποιων συμβάντων δεν μπορώ να περιμένω να μέχρι το τέλος του χρόνου για ΕΑΝ εμφανιστεί κάποιο 1,8nb... εδώ και δύο μήνες ψάχνω να αγοράσω 1.8 nb σε σχετική καλή κατάσταση με τα ανάλογα χρήματα αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω πολλά και μερικά είναι μετατροπή Όχι εργοστασιακό 1.8 και επειδή έχω έρθει σε αυτή την αδιέξοδο βρήκα 1 mx-5 πού έχει  από όσο βλέπω κάποια από τα πράγματα που θα έκανα μελλοντικά στο αμάξι και δεν έχει τρομερή διαφορά στην τιμή από  το να πάρω ένα απλό 1,6 με 3500-4.000+ ευρώ αντί ενα έτοιμο στα 6000 αντί να το φτιάξω μελλοντικά....  έχω κάνει αρκετή έρευνα σχετικά με τον κομπρέσορα ή το τουρμπισμα και τι άλλο πρέπει να φτιάξεις σε ένα αμάξι για να μπορέσεις να βάλεις ένα τούρμπο και τα λοιπά έχω και κάποιες μικρές γνώσεις σχετικά με τα τούρμπο αμάξια και τα λοιπά Αλλά το θέμα μου είναι επειδή δεν ξέρω τα mx-5 (διότι είναι διαφορετικό να διαβάζεις για ένα αμάξι από  το να το έχεις και να το Οδηγάς και να ξέρεις τα κουσούρια του και που πονάει στην μηχανή αν κάνεις τέτοια μετατροπή μιας και παίζουν πολλά ρόλο όχι μόνο η ποιότητα της μετατροπής /τουρμπίσμα αλλα και το ποιος το έκανε και τα λοιπά) Δεν ξέρω άμα είναι κακό που παραθέτω μία αγγελία, Αλλά επειδή βλέπω ότι έχει αρκετές προβολές και απο οσο κατάλαβα έχει αρκετό καιρό που πουλιέται και με παραξένεψε που το μοτέρ έχει μόλις 11.000 χιλιόμετρα δηλαδή σχεδόν μόλις στρώθηκε σαν σφυρήλατο το πουλάει θα ήθελα τι θα έπρεπε να κοιτάξω σαν έλεγχο για το αμάξι να δω αν μηχανικά είναι σωστά φτιαγμένο (πέρα απο συμπίεση, δεν λέει αν έχει πρόγραμμα, custom ecu, μπεκ μεγαλύτερα, αντλία βενζίνης κτλ) ξέρω αυτά που έβαλα στην παρένθεση θα τα ρωτήσω φυσικά απλα επειδή γράφει ότι έβαλε πιστόνια, μπιελες και έκανε μια βάση για να μπορέσει να βγάλει αρκετά άλογα, όμως το έχει στα 200 (που μπορεί να πλησιάσει αυτά τα άλογα με light turbo kit χωρίς να κάνει την διαδικασία του να ανοίξει το μοτέρ κτλ), συγγνώμη για την έκθεση αλλά θα ήθελα την γνώμη /εμπειρία σας, που σίγουρα κάτοχοι του μχ5 θα ξέρουν ή θα έχουν ακολουθήσει κάποιο παρόμοιο μονοπάτι... Υ. Γ. Φυσικά θα ήθελα ενα εργοστασιακό αμάξι και σιγά-σιγά να το φτιάξω έτσι ώστε να μάθω να το οδηγώ και να το βελτιώνω  ανάλογα, αλλά μου φαίνεται Ευκαιρία αφού σκοπεύω στο μέλλον να τα κάνω να πάρω την βάση έτοιμη άμα είναι  καλή η μηχανή και δεν το πουλάει λόγο κάποιου προβλήματος... Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας😁
https://www.car.gr/27509631-mazda-mx-5

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version