!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Mendeleev:
Εννοείται οτι σεβομαι τη γνώμη κάποιου που εχει κάνει τα παντα σε ΜΧ Αχιλλέα!
Το δεύτερο ΜΧ ain όντως ειναι πολύ ωραίο, δεν τονειχα δει.
Ευχαριστώ. Αν παρω το οκ απο τη λογιστρια μου, ερχομαι απο βδομάδα, βλέπω μερικα και επιστρεφω με ΜΧ.
nmwisima:
--- Quote from: Mendeleev on June 28, 2020, 08:54:50 PM ---Εννοείται οτι σεβομαι τη γνώμη κάποιου που εχει κάνει τα παντα σε ΜΧ Αχιλλέα!
Το δεύτερο ΜΧ ain όντως ειναι πολύ ωραίο, δεν τονειχα δει.
Ευχαριστώ. Αν παρω το οκ απο τη λογιστρια μου, ερχομαι απο βδομάδα, βλέπω μερικα και επιστρεφω με ΜΧ.
--- End quote ---
Δεν εχω κανει τα πάντα σε Μχ5. Δεν εχω κανει τρίο, ας πούμε :D
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mx5silver:
Και το ντουέτο καλό ήταν....
Τι να πούμε και εμείς που παίζουμε σόλο....
achilles:
Καλησπέρα παιδιά είμαι ο Αχιλλέας από Θεσσαλονίκη, μετά την συμβίωση μου με ένα sporty από 11/12 ως 11/15 οπότε και το έδωσα γιατί με κούρασε το γεγονός ότι κάθε τόσο ήθελε και κάτι από λαμαρινοδουλειά και βάψιμο στα κλασσικά σημεία λόγο του ότι τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στην Γερμανία, πήρα ένα καράβι mercedes sportcοupe 1.8 192ps, το οποίο καράβι το βούλιαξα σε ένα χείμαρρο (κόντεψα να πνιγώ), έκανε υδραυλική ο κινητήρας και το έδωσα για σκραπ, τώρα κινούμαι με ένα daihatsu sirion και με τρώει ο κώλος μου να ξαναπάρω mazda rx8 (είχα και τέτοιο 2008-2011) η mx5 περισσότερο για ΣΚ.
Σκέφτομαι για NC ελληνικό 18άρι ή δίλιτρο με soft top για μικρότερο κόστος και συν ότι υπάρχει παρκινιγκ με οροφή τα 9.000 για τα πριν φεισλίφτ και τα 13.000 για τα φεισλιφτ,από ότι βλέπω όμως οι τιμές είναι τσιμπημένες έως παράλογες και παραπάνω λεφτά ίσως να έδινα μόνο για ND εισαγωγής με φόβο ψυχής λόγο σαπίλας αν και άκουσα ότι πλέων οι Γερμανοί δεν ρίχνουν αλάτι και δεν τα σαπίζουν, για πέστε καμιά γνώμη συμβουλή.
iliasfyntanidis:
Το μεγάλο βήμα αυτή τη στιγμή είναι το ND.
Tο NB το είδες.
Το NC παλιώνει και το βλέπεις πλέον συχνά Εσύ τι λες;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version