!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
takisnb:
Sorry μάγκες λάθος...
Sent from my iPhone
nmwisima:
Mπορεί να φταίει που η Ματσουντα ανήκει στη Φομοκο :yawn:
sotos:
--- Quote from: vidias on October 02, 2013, 03:23:03 PM ---χμμμμμ....
τελος,εχω αδεια αρχες ιουλη του 2004 και η πινακιδα μου ειναι ιβε 1...
η δικια του ειναι ιβα 9485, και λεει αδεια ιουνη του 2004....
χμμμμμμμ...
--- End quote ---
Τι θες να πεις με τις αδειες,γιατι δεν το πολυκαταλαβα? :????:
κι εμενα στο Τεριος ειναι ΙΒΕ-5*** με 1η αδεια 31/8/04....
T.B.:
Μικρή σημασία έχουν άδειες, εκδόσεις κλπ. Το σημαντικότερο είναι να έχει το αυτοκίνητο ο 1ος ιδιοκτήτης - γεγονός δύσκολο αφού οι 2-3 κάτοχοι για nb ειναι σύνηθες φαινόμενο - και φυσικά να είναι καθαρό.
Σήμερα είδα ένα nb 1.6 που πωλείται στα 5.000 μιας και ήταν σε κοντινή μου απόσταση. Κανονικά για κουκούλα, λάστιχα, φανοποιία, σέρβις αυτό το αμάξι ήθελε 1.500 - 2.000 ευρώ για να συνέλθει και να επανέλθει σε μορφή κανονικού αυτοκινήτου...
takaros99:
--- Quote from: T.B. on October 03, 2013, 09:37:58 PM ---Μικρή σημασία έχουν άδειες, εκδόσεις κλπ. Το σημαντικότερο είναι να έχει το αυτοκίνητο ο 1ος ιδιοκτήτης - γεγονός δύσκολο αφού οι 2-3 κάτοχοι για nb ειναι σύνηθες φαινόμενο - και φυσικά να είναι καθαρό.
Σήμερα είδα ένα nb 1.6 που πωλείται στα 5.000 μιας και ήταν σε κοντινή μου απόσταση. Κανονικά για κουκούλα, λάστιχα, φανοποιία, σέρβις αυτό το αμάξι ήθελε 1.500 - 2.000 ευρώ για να συνέλθει και να επανέλθει σε μορφή κανονικού αυτοκινήτου...
--- End quote ---
Η ημερομηνια της 1ης αδειας στην ελλαδα παιζει ρολο στο τεκμηριο...Γι αυτο ειμαι σιγουρος αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο και στην ασφαλεια...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version