!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (950/1050) > >>

sebastian:
Hello miata people!

Μπηκα χτες car να δω τι παιζει απο mk1, γιατι μ'εχει πιασει μια στερηση ειναι η αληθεια...

Ρε παιδια... wtf με τις τιμες??  :zalistika:
Ξερω οτι ξεκιναει η λαθος εποχη για αγορα, αλλα εδω μιλαμε για οργια :-X

Κι οσο θυμαμαι οτι ειχα πουλησει το na f/l μου (που ειχε καταληξει καποια στιγμη στον αδερφο του giannisnaoussa) στην κατασταση που ηταν 3Κ, τοσο πιο πολυ κλαιω!

Delimx:

--- Quote from: sebastian on February 10, 2020, 01:18:16 PM ---Hello miata people!

Μπηκα χτες car να δω τι παιζει απο mk1, γιατι μ'εχει πιασει μια στερηση ειναι η αληθεια...

Ρε παιδια... wtf με τις τιμες??  :zalistika:
Ξερω οτι ξεκιναει η λαθος εποχη για αγορα, αλλα εδω μιλαμε για οργια :-X

Κι οσο θυμαμαι οτι ειχα πουλησει το na f/l μου (που ειχε καταληξει καποια στιγμη στον αδερφο του giannisnaoussa) στην κατασταση που ηταν 3Κ, τοσο πιο πολυ κλαιω!

--- End quote ---
Λίγα είναι πλέον τα καλά ΝΑ και οι τιμές τους θα ανεβαίνουν όσο περνάει ο καιρός.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jSkyline:
Θα συμφωνήσω και εγώ, η τιμή είναι το λιγότερο, το θέμα είναι ποσά από αυτά αξίζουν... Ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς αν πραγματικά θες να αποκτήσεις πάλι ΝΑ, μην ξεχνάς και την ηλικία τους πλέον. Από την άλλη αν όντως θες, τότε έχεις την εμπειρία να ψάξεις, απλά θέλει σίγουρα υπομονή!

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sebastian:
Παιδια αν εχετε 5 λεπτα μπειτε να δειτε λιγο, αληθεια.
Μιλαμε ζητανε 5 και 7 χιλιαρικα για αυτοκινητα που θα ντρεπομουν να βαλω αρχικη εστω και 3Κ.
Και φυσικα δεν αναφερομαι σε κατι ιδιαιτερο αλλα απο σαπακια εως απλα decent περιπτωσεις!

Anyway, εγω ψαχνω για na και δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις , καθως προτιμω να ειναι χαμηλη η τιμη.
To μονο που θελω ειναι να ειναι ισιο απο σασι και να ζει το μοτερ.
Αν υπαρχει κατι μιλαμε με pm, thanks!

Delimx:
1)7500
2)7200
3)5500 (μέλος του φόρουμ ,θα βρεις και την παρουσίαση του αυτοκινήτου)

Αξιζουν τα λεφτά τους πάντως ,για τα υπόλοιπα μεταξύ 4700 με 7000€ θα συμφωνήσω μαζί σου .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version