!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
harisport:
Mανο, ειμαι 23 και το πηρα περυσι. Το θελα απο τα 18, κοιαταζα nb βεβαια και μου ελεγαν ολοι οτι ειναι too much για τα 18 και ειχαν απολυτο δικιο. Το πηρα σε μια πολυ καλη τιμη αλλα το mx5, για εμενα εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα, οτι δεν το πηρα νωριτερα :P Ολοι με λενε καγκουρα στις παρεες μου, χωρις να εχω κανει τιποτα στο αμαξι, επειδη ισως πριν ειχα και ενα swift sport. Μαντεψε με ποιανου το αμαξι θελουν βολτες, με ποιανου το αμαξι λενε 'ελα τωρα που εχει ηλιο να το ανοιξουμε να παμε μια βολτα βαρκιζα', με ποιανου το αμαξι λενε οτι θελουν καμια παντα και σκανε στα γελια και σε ποιο αμαξι βγαζουν στορι στο ινστα σαν βασικες γκομενες. Ολοι κακγουρα με ελεγαν και με λενε. Αμα το θες πολυ και το παιρνεις εις γνωσιν σου, αν δεν σου βγει κακο προφανως, θα το χαρεις. Δεν πιστευω πως θα ξεχασω ποτε τη βολτα που εκανα στο ηλιοβασιλεμα, 2 μερες αφου το χα παρει, στην παλια εθνικη απο Αθηνα προς Κορινθο. Πηγα επιτηδες γιατι εχει κατι στοφιλικια, δρομους ηρεμους και απλα ειχα αραξει και πηγαινα σε εναν φιλο. Καμπριο, ωραια μουσικη, κινητο στο ντουλαπακι και αντε γεια. Ακομα και τωρα, ψοφαω για να κανω τετοιες βολτες. Και ασε τους 'μη κακγουρες' να κραζουν. Αν το θε ςπολυ, παρτο να το χαρεις οσο μπορεις γιατι σε λιγα χρονια μακαρι να εχεις παιδια, οποτε θα ναι δυσκολο να το εχεις.
Οσον αφορα την ασφαλεια, παρε σε anytime και αν πουν πως δεν ασφαλιζουν λογω ηλικιας, ζητα να ερθουν να το δουν και να το κανουν, μου χαν πει πως με πραγματογνωμονα γινεται.
topetwrx:
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους φυσικά! Εφόσον το θες το παίρνεις και κάνεις το κομμάτι σου!! Είναι δυνατόν να θεωρούν τα ΜΧ5 καγκούρικα, τουλάχιστον σε ερογστασιακή μορφή ή έστω και αυτά που είναι όμορφα βελτιωμένα; ΄Αν είναι δυνατόν;
Εγώ το πήρα 2 χρόνια πριν, στα 47 μου, οικογενειάρχης και τους έγραψα όλους! Ούτε η γυναίκα μου δεν το ήξερε! Της το έκανα έκπληξη και το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά όπως ΟΛΟΙ!!!
Όταν το είπα στον πατέρα μου (να είναι καλά εκεί που είναι...) πριν το πάρω έπαθε ΣΟΚ!!! Το περίμενα βέβαια και για αυτό τον προειδοποίησα! Μου είπε χαρακτηριστικά: "" Τι θα πάρεις, αυτά τα αυτοκίνητα με την τέντα αντί για οροφή που τα σκίζουν και τα καίνε οι αναρχικοί;'' :zalistika:
Προφανώς όχι μόνο δεν μετάνοιωσα, αλλά ήταν από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει, με σκοπό να το κρατήσω για όσο θα μου επιτραπαπεί από τους απόρβλεπτους παράγοντες της ζωής και του κράτους μας!!
topetwrx:
Συμπληρώνοντας να πω ότι πριν λίγες μέρες με τον γιο μου, διασταυρωνόμαστε με 2 μικρά κορίτσια, μένουν καρφωμένα στο αυτοκίνητο προφανώς και φωνάζουν ''Έχεις αυτοκινητάρα!!!!'' ;D Αυτό λέει πολλά νομίζω για τα αυτοκίνητά μας, που χαίρουν αποδοχής από ειδήμονες και μη! Που θα μας τα πούνε καγκούρικα!! Πχ τα SUBARU δεν υπάρχει περίπτωση να το θαυμάσει γυναίκα!! Κάθε άλλο!!
manos89:
Να πω ένα ευχαριστώ σε όλους που μου δώσατε την έξτρα ώθηση που χρειαζόμουν για να ξεπεράσω τους ενδοιασμούς που μου είχαν διαμορφωθεί.
manos89:
Καλή χρονιά σε όλους! Άντε ο επόμενος χρόνος να με βρει με το miata μου :P
Τι γνώμη έχετε για το παρακάτω; Εμφανισιακά μου αρέσει αρκετά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι πειραγμένο ή όχι.
https://www.car.gr/25266339-mazda-mx-5-nbfl
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version