!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Theo:
Σχετικα με το 2) στη Νεα Σμύρνη μένω και δεν ειχα ποτέ θέμα με κλοπη ή σκίσιμο κουκούλας. Πότε δεν ξέρεις βέβαια..
Ωστόσο, αν στο Κουκάκι δεν εχεις και εκεί κάπου να βάζεις το αμάξι και να προστατεύεται, μέρα παρά μέρα θα βρίσκεις και μια γρατζουνιά από παρκαρίσματα και ξεπαρκαρισματα.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
jSkyline:
Από αυτά που λες δεν διαφωνώ σε κάτι με τους υπόλοιπους!
Καγκουραμαξο είναι, εσύ νομίζεις ότι θα δώσεις 4Κ και θα κάνεις τη δουλειά σου και γενικά η κουκούλα είναι ένα ζήτημα. Εγώ το έχω λύσει με ΗΤ, απλά αν η κουκούλα δεν είναι αλλαγμένη θα μπαζει λίγο ή πολύ νερό κατά πάσα πιθανότητα σε αυτά τα λεφτά.
Σαν αμάξι δεν προκαλεί ιδιαίτερα, έχουν υπάρξει όμως κάποια περιστατικά με σκισιματα.
Το 3ο χέρι δεν είναι απαραίτητα κακό, 15+ χρόνων αμάξια είναι και δεν είναι και τόσο πρακτικά, όμως αν τα χέρια άλλαξαν γρήγορα να σε προβληματίσει
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
manos89:
--- Quote from: Theo on December 19, 2019, 07:16:28 PM ---Σχετικα με το 2) στη Νεα Σμύρνη μένω και δεν ειχα ποτέ θέμα με κλοπη ή σκίσιμο κουκούλας. Πότε δεν ξέρεις βέβαια..
Ωστόσο, αν στο Κουκάκι δεν εχεις και εκεί κάπου να βάζεις το αμάξι και να προστατεύεται, μέρα παρά μέρα θα βρίσκεις και μια γρατζουνιά από παρκαρίσματα και ξεπαρκαρισματα.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
--- End quote ---
Κουκάκι μένω 30 χρόνια τώρα :P. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αν ξέρεις τα κατατόπια :P
--- Quote from: jSkyline on December 19, 2019, 07:18:39 PM ---Από αυτά που λες δεν διαφωνώ σε κάτι με τους υπόλοιπους!
Καγκουραμαξο είναι, εσύ νομίζεις ότι θα δώσεις 4Κ και θα κάνεις τη δουλειά σου και γενικά η κουκούλα είναι ένα ζήτημα. Εγώ το έχω λύσει με ΗΤ, απλά αν η κουκούλα δεν είναι αλλαγμένη θα μπαζει λίγο ή πολύ νερό κατά πάσα πιθανότητα σε αυτά τα λεφτά.
Σαν αμάξι δεν προκαλεί ιδιαίτερα, έχουν υπάρξει όμως κάποια περιστατικά με σκισιματα.
Το 3ο χέρι δεν είναι απαραίτητα κακό, 15+ χρόνων αμάξια είναι και δεν είναι και τόσο πρακτικά, όμως αν τα χέρια άλλαξαν γρήγορα να σε προβληματίσει
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Έχω γνώση σχετικά με το ότι δεν είναι το πιο βολικό αμάξι αλλά να πω πως δεν το θέλω για καθημερινή χρήση πάντως, καθώς δουλεύω από το σπίτι.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου αρέσει σε τέτοιο βαθμό κάποιο άλλο αυτοκίνητο το οποίο να είναι προσιτό φυσικά. Θα μου μείνει κάποιο απωθημένο αν δεν το πάρω τώρα :P
Μήπως να περιμένω να βρω ένα αξιοπρέπες με hardtop για να μου φύγουν οι αμφιβολίες;
Dimitris n:
Αν μου επιτρέπεις κατα τα λεγόμενα δεν είσαι απόλυτα ψημένος 😜
Είναι παλιό αυτοκίνητο
Ειναι αβολο
Δεν ειναι γρήγορο
Ειναι χαμηλό
Πιθανόν δύσκολο σε μετακίνηση ακόμα και με βροχή
Θα χρειαστεί να αλλάξεις πιθανόν μέχρι και την λάμπα της πλαφονιερας για βλέπεις (κάτι το οποίο δεν θα χρειαζόταν καν να σκεφτείς σε άλλο 😁)
δύσκολο μπες βγες
Ειναι φοβερό toy car
Έχει χαρακτήρα
Γενικά αξιόπιστο
Πολύ καλό για να οδηγείς, κακο για να μετακίνησε
Και φυσικά με 4 χιλ. Δεν θα πάρεις το καλύτερο
Όποτε αποφασίζεις και προχωρας
Σαν πρόσφατος ιδιοκτήτης τα γράφω 😁👍
kostasmito:
Δύσκολο μπες-βγες;;;
Navigation
[0] Message Index