!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
harisport:
Αν ολα ειναι καθαρα, μεταξυ αυτων, θα επελεγα το niseko, αν ολα σου αρεσουν το ιδιο. Οκ το τιμονι και ο λεβιες σε καφε, για εμενα, ειναι ασχημα και θελει να γινουν μαυρα. Αλλα εχει το καλο οτι εχει dsc, το γνωστο σε ολους esp, ενω τα αλλα δεν εχουν. Δεν ειναι κακο να υπαρχει σε μια βροχη ή στα χιονια.
tom13:
@Dimitris n
Budget για την αγορά έχω θέση τα 8000ε , και αυτό που ψάχνω είναι ένα 1.8 mid και πάνω σε καλή κατάσταση και όσο πιο νέο χρονολογικά. Το αμάξι το θέλω για βόλτες κυρίως καθώς έχω και ένα 5θ.
Τώρα για τις τιμές για 10ετίας+ αμάξια είναι τσιμπημένες αλλά στο car αυτή τη στιγμή βλέπω πολλά σε αρκετά μεγαλύτερες τιμές χωρίς να έχουν κάτι το ιδιαίτερο οπότε ίσως να είναι η εποχή και να πήραν τα πάνω τους σε σχέση με πιο παλιά που το είχα ξανακοιτάξει. Για το τελευταίο τα έχω προσέξει και εγώ αυτά που είπες εξου και η ερώτηση για τη κουκούλα.
@harisport
Η αλήθεια είναι ότι εμφανισιακά και σαν έκδοση και εγώ προτιμώ το Niseko (το καφέ εσωτερικό δεν είναι το πιο όμορφο αλλά αυτό διορθώνεται ;) ) και το dsc , όπως σωστά αναφέρεις , αχρείαστο να είναι αν υπάρχει. Όλα θα φανούν στον έλεγχο βέβαια.
Dimitris n:
--- Quote from: tom13 on November 24, 2019, 12:50:51 PM ---@Dimitris n
Budget για την αγορά έχω θέση τα 8000ε , και αυτό που ψάχνω είναι ένα 1.8 mid και πάνω σε καλή κατάσταση και όσο πιο νέο χρονολογικά. Το αμάξι το θέλω για βόλτες κυρίως καθώς έχω και ένα 5θ.
Τώρα για τις τιμές για 10ετίας+ αμάξια είναι τσιμπημένες αλλά στο car αυτή τη στιγμή βλέπω πολλά σε αρκετά μεγαλύτερες τιμές χωρίς να έχουν κάτι το ιδιαίτερο οπότε ίσως να είναι η εποχή και να πήραν τα πάνω τους σε σχέση με πιο παλιά που το είχα ξανακοιτάξει. Για το τελευταίο τα έχω προσέξει και εγώ αυτά που είπες εξου και η ερώτηση για τη κουκούλα.
@harisport
Η αλήθεια είναι ότι εμφανισιακά και σαν έκδοση και εγώ προτιμώ το Niseko (το καφέ εσωτερικό δεν είναι το πιο όμορφο αλλά αυτό διορθώνεται ;) ) και το dsc , όπως σωστά αναφέρεις , αχρείαστο να είναι αν υπάρχει. Όλα θα φανούν στον έλεγχο βέβαια.
--- End quote ---
το μπατζετ σου ειναι καλο
πηγαινε δες απο κοντα τα αυτοκινητα αλλα μην βιαστεις
οντως βλεπω κι εγω τιμες τρελες τωρα που ξανακοιταζω μπαινε καθε μερα κ τσεκαρε
το διλιτρο το αποκλειεις?
βλεπω ενα ενδιαφερον ανθρακι αυτη τη στιγμη στο μαραθωνα
tom13:
--- Quote from: Dimitris n on November 24, 2019, 01:00:00 PM ---το μπατζετ σου ειναι καλο
πηγαινε δες απο κοντα τα αυτοκινητα αλλα μην βιαστεις
οντως βλεπω κι εγω τιμες τρελες τωρα που ξανακοιταζω μπαινε καθε μερα κ τσεκαρε
το διλιτρο το αποκλειεις?
βλεπω ενα ενδιαφερον ανθρακι αυτη τη στιγμη στο μαραθωνα
--- End quote ---
Και εγώ πιστεύω πως δεν είναι κακό το budget που έχω ορίσει και για αυτό θα ψάξω όσο μπορώ και δε θα κοιτάξω να πάρω το πρώτο που θα βρω (εκτός και αν είναι όντως πολύ καλό ;D)
Δίλιτρο αν και δελεαστικό λόγο δύναμης και μπλοκέ, νομίζω ξεφεύγει από το budget μου και έχω μια δυσπιστία ως προς τα φορολογικά της χώρας μας που αλλάζουν συνέχεια προς άγνωστες κατευθύνσεις.
topetwrx:
--- Quote from: harisport on November 24, 2019, 12:33:36 PM ---Αν ολα ειναι καθαρα, μεταξυ αυτων, θα επελεγα το niseko, αν ολα σου αρεσουν το ιδιο. Οκ το τιμονι και ο λεβιες σε καφε, για εμενα, ειναι ασχημα και θελει να γινουν μαυρα. Αλλα εχει το καλο οτι εχει dsc, το γνωστο σε ολους esp, ενω τα αλλα δεν εχουν. Δεν ειναι κακο να υπαρχει σε μια βροχη ή στα χιονια.
--- End quote ---
Συμφωνώ με τον Χάρη! Όλα φαίνονται καλά σαν κατάσταση, αλλά το το niseko λόγω συστήματος ευστάθειας, ζάντας κ.α. με κλειστά μάτια!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version