!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
dim-mx5:
--- Quote from: philosopher on October 14, 2019, 07:10:17 PM ---Mόνο ο Λευκαδίτης φτάνει 8)
Πιο λεπτομερή έλεγχο σε αμάξι δεν έχω ματαδεί...
--- End quote ---
Toσο καλος ε? Πριν απο λιγο μιλησα και με γνωστο μου ιδιοκτητη mx5 (εκτος φορουμ) και μου ειπε ακριβως αυτο που λες.Οτι εκτος απο μηχανικα μερη ελεγχει και μερη φανοποιιας και αν εχει τρακαρει το αμαξι θα το βρει, οποτε δεν χρειαζεται να παω μετα και σε φανοποιο.
philosopher:
--- Quote from: dim-mx5 on October 14, 2019, 07:18:33 PM ---
--- Quote from: philosopher on October 14, 2019, 07:10:17 PM ---Mόνο ο Λευκαδίτης φτάνει 8)
--- End quote ---
Toσο καλος ε? Πριν απο λιγο μιλησα και με γνωστο μου ιδιοκτητη mx5 (εκτος φορουμ) και μου ειπε ακριβως αυτο που λες.Οτι εκτος απο μηχανικα μερη ελεγχει και μερη φανοποιιας και αν εχει τρακαρει το αμαξι θα το βρει, οποτε δεν χρειαζεται να παω μετα και σε φανοποιο.
--- End quote ---
Μόνο για ψυχολογικούς λόγους θα χρειαστεί να πας αλλού μετα τον έλεγχο του Δημήτρη. Ειναι απίστευτα σχολαστικος και λεπτομερής. Και πίστεψε με δε το λέω εύκολα για άνθρωπο αυτό
Sent from my HRY-LX1T using Tapatalk
dim-mx5:
--- Quote from: philosopher on October 14, 2019, 07:21:08 PM ---
--- Quote from: dim-mx5 on October 14, 2019, 07:18:33 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Μόνο για ψυχολογικούς λόγους θα χρειαστεί να πας αλλού μετα τον έλεγχο του Δημήτρη. Ειναι απίστευτα σχολαστικος και λεπτομερής. Και πίστεψε με δε το λέω εύκολα για άνθρωπο αυτό
Sent from my HRY-LX1T using Tapatalk
--- End quote ---
Ναι ουτως η αλλως θα παω και στην Autoone.Eκει μου εχουν πει οτι ελεγχουν αν εχει γινει επισκευη σε δοκιμα μερη του αυτοκινητου η αν εχει μπει σε καλιμπρα.
Kosmas1985:
Ρε παίδες, να ρωτήσω κάτι από απορία. Ψάχνω τόσο καιρό να πάρω ένα nbfl και με βλέπω στο τέλος καταλήγω σε nc!
Τι έχουν παθει όλοι στις αγγελίες. Δεν θα σχολιάσω ότι η μεση τιμή είναι 5.000+.
Αλλά ακόμα και αγγελίες που είναι πάνω από έτος εκεί ξαφνικά ανεβασαν τιμές?
Ρωτάω εδώ μπας και κανείς έχει κάποια λογική εξήγηση.
Και είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιος που πουλάει κάποιο mx5 με τέτοια λογική θα το διαβάσει και θα ήθελα να ακούσω την άποψη του.
HarryB:
Υποθετω ειναι η ιδια λογικη με τις αγγελιες των ΝΑ. Οσο κ να ακουγεται περιεργο, ειναι τρομερα δυσκολο να βρεις "καλο" NBFL (ηταν δυσκολο πριν απο 4μιση χρονια που εψαχνα εγω, υποθετω πως εχουν μεινει πλεον αρκετα λιγοτερα "καθαρα" αμαξια), οποτε εν μερει εξηγειται. Με την παρουσα κατασταση της αγορας, η λογικη επιλογη ειναι το NC, καθως με λιγα παραπανω χρηματα παιρνεις ενα πολυ καλυτερο all-round αμαξι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version