!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Nettos:
Σε εμένα δεν καταχώρησαν την περσινή αλλαγή λαδιών. Μετά απο κάποιους μήνες που το διαπίστωσα, μου είπαν οτι δεν γίνεται να καταχωρηθεί με την ημερομηνία αλλαγής αλλά με την τρέχουσα ή και λιγες ημερες πιο πίσω.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
fylpa17:
--- Quote from: Nettos on October 14, 2019, 12:04:02 PM ---Σε εμένα δεν καταχώρησαν την περσινή αλλαγή λαδιών. Μετά απο κάποιους μήνες που το διαπίστωσα, μου είπαν οτι δεν γίνεται να καταχωρηθεί με την ημερομηνία αλλαγής αλλά με την τρέχουσα ή και λιγες ημερες πιο πίσω.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Σε εμένα είχαν βάλει κάτι κατά λάθος και στο επόμενο σέρβις δε μπορούσαν να το σβήσουν. Μίλησα και με email με Mazda και μου είπαν ότι δε γίνονται edit για ευνόητους λόγους
harisport:
Πλέον, για να το ξέρουν όλοι, μολις περάσεις το αμάξι κτεο, κάτω δεξιά λέει όλα τα προηγούμενα κτεο, με ημερομηνία και χλμ που έλεγε στο κοντέρ, οπότε εύκολα ελέγχονται τα χλμ. Αν όλα δείχνουν καλά, πάτε κτεο, ζητάτε το χαρτί ή το περνάτε κτεο στη χειρότερη και βλέπετε τι γίνεται
dim-mx5:
Σκεφτομαι να το παω αρχικα σε Λευκαδιτη και μετα σε Autoone..Και αν ειναι ολα οκ, σε ΚΤΕΟ για να παρω το ιστορικο του απο προηγουμενους ελεγχους.Τι λετε ?
philosopher:
--- Quote from: dim-mx5 on October 14, 2019, 04:46:20 PM ---Σκεφτομαι να το παω αρχικα σε Λευκαδιτη και μετα σε Autoone..Και αν ειναι ολα οκ, σε ΚΤΕΟ για να παρω το ιστορικο του απο προηγουμενους ελεγχους.Τι λετε ?
--- End quote ---
Mόνο ο Λευκαδίτης φτάνει 8)
Πιο λεπτομερή έλεγχο σε αμάξι δεν έχω ματαδεί...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version