!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
matt21:
To αμάξι που αναφέρεις είναι nbfl, που νομίζω τα τελευταία είναι κάπου στο 2005. Να το πήρε το 2005 και να το ταξινόμισε 1ο του 2006;
To τιμόνι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν υποδηλώνει τόσα χιλιόμετρα σε τόσο χάλια κατάσταση.
Δεν έχει a/c και πίστεψέ με, δεν θες να βρεθείς σε na-nb χωρίς a/c. Ειδικά στην πόλη.
Νομίζω τα 4+ που ζητάει είναι πολλά, για 16ρι βασική έκδοση.
Αν πάρεις NC ναι μπαίνει hardtop, εδώ θα σου λυθούν όλες οι απορίες http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,298.0.html
Για τα τέλη δεν έχω ιδέα, είμαι αρχαίος :tease:
philosopher:
2) Υπάρχει η έκδοση RC με ηλεκτρικά αναδιπλουμενη οροφή και υπάρχει και το hardtop για την έκδοση με την υφασμάτινη οροφή (θα χρειαστείς περίπου 1000-1400Ε για να το πάρεις. Τώρα αν θες να κάνεις ένα soft top, RC σίγουρα τα χρειαστεί χρόνο, χρήμα και ψάξιμο. Καλύτερα πάρτο έτοιμο αν το θεωρείς πολύ σημαντικό
3) Η κυβέρνηση
Sent from my HRY-LX1T using Tapatalk
dim-mx5:
Θα παω για ελεγχο αυτη την εβδομαδα καποιο mx5 που εχω βρει.Ποιο συνεργειο θα μου προτεινατε ως καλυτερο? Μια σκεψη που κανω ειναι να το παω αρχικα σε Autoone και μετα στον Καλογριτσα η στον Λευκαδιτη.
Dimitris n:
Κουρη νομικό θα πρότεινα
Σίγουρα θα πας σε εξουσιοδότημενο η και σε εξουσιοδότημενο για να δεις χιλιόμετρα και book service
dim-mx5:
--- Quote from: Dimitris n on October 13, 2019, 06:44:44 PM ---Κουρη νομικό θα πρότεινα
Σίγουρα θα πας σε εξουσιοδότημενο η και σε εξουσιοδότημενο για να δεις χιλιόμετρα και book service
--- End quote ---
Σε ευχαριστω.Ναι και εγω ετσι το σκεφτομαι.Αρχικα να παω Autoone για να δουν χιλιομετρα και book service μαζι με τον ελεγχο που θα κανουν.
Και μετα να παρω και μια δευτερη γνωμη απο καποιον μηχανικο που να εχει εξιδεικευση στα mx5.Nομικος Κουρης αν δεν κανω λαθος εχει και φανοποιειο?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version