!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (929/1050) > >>

dim-mx5:

--- Quote from: kostasmito on September 30, 2019, 10:06:58 PM ---Η άποψη μου περί μεταχειρισμένων:
- πρώτα βλέπεις και κρίνεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
- μετά οδηγείς, σε πόλη, βουνό και εθνική. Υποχρεωτικά ζορίζεις κινητήρα, φρένα σε διάφορες ταχύτητες.
- μετά φανοποιεία για να δεις (και αν) μεγάλα τρακαρίσματα. Τα μικρά, ειδικά εμπρός και πίσω δεν φαίνονται.
- μετά μηχανικό για συμπίεση, καυσαέρια, διαρροές και check στην obd.
Το να αγοράσω αυτοκίνητο, χωρίς να το οδηγήσω, το θεωρώ αδιανόητο.

--- End quote ---
Μετρηση συμπιεσης σε mx5 ποιο καταστημα μπορει να κανει? Σε ρωταω γιατι ειχα μιλησει 2-3 μηνες πριν με Καλογριτσα και Αutoone, και ρωτησα αν μπορουν να μετρησουν και συμπιεση αν τους φερω καποιο mx5 για ελεγχο.
Ο Καλογριτσας μου ειπε οτι δεν μετραει συμπιεση αλλα θα φανει με αλλου ειδους ελεγχο αν ειναι "σωστο" το μοτερ.
Στην Αutoone μου ειπαν οτι σε ελεγχο μεταχειρισμενου δεν μετρανε συμπιεση.Ομως αν θελω μπορω να ζητησω να γινει επιπλεον ελεγχος για την συμπιεση με επιπλεον κοστος και θα παρει και περισσοτερο χρονο.

spoumi:
Είχα την αίσθηση ότι κάθε συνεργείο μετράει συμπίεση.
Άμα έχεις το όργανο δεν είναι τίποτα μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.
Ο Λευκαδίτης σίγουρα μετράει.

topetwrx:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πει ότι δεν μετράνε συμπίεση!!! Δεν είναι τίποτε και δεν τους τιμά να το λένε!!

dim-mx5:
Nαι και εμενα μου φανηκε παραξενο να μην μετρανε συμπιεση.Ξεχασα να αναφερω και την Sportmechanic.Kαι αυτοι τα ιδια μου ειχαν πει.Δεν μετρανε συμπιεση.Ηθελα να ηξερα τι στο καλο ελεγχο κανουν. Ε αν ειναι να κοιτανε διαρροες σε λαδια-βαλβολινες η αν χτυπαει κατι στο μοτερ το ελεγχω και μονος μου.

manos89:
Καλημέρα παιδιά,
Πλησιάζει ο καιρός να πάρω το miata μου οπότε επανέρχομαι με 3η σειρά ερωτήσεων :P
Να πω αρχικά ότι έχω ξεχωρείσει μερικά από το car.gr αλλά ακόμα δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν.

1) https://www.car.gr/23218998-mazda-mx-5 αυτό είναι που μου έχει κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον. Αλλά λέει ότι είναι του 2006 και μοιάζει με NB (ενώ θα έπρεπε να είναι NC). Βλέπω και τιμή με χιλιόμετρα και μου μοιάζει πολύ καλο για αληθινό. Πάει κάτι λάθος;

2) Αν πάρω NC μπορώ να κάνω κάποια στιγμή μετατροπή σε hardtop; Αν ναι, πόσο περίπου κοστίζει;

3) Τώρα που αλλάζουν τα τέλη ξέρει κάποιος πόσο θα δίνουμε από το 2001 και μετά;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version