!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (926/1050) > >>

Gas21:
Αν παρεις θερμοστάτη απο αντιπροσωπεία λογικά θα σου δώσουν τον 90αρη , το NC βγαινει με 82αρη ομως. Απλα να το ξερεις στο λεω.
Καλορίζικο!

Dimitris n:
Δεν θα έχει το σωστό ανταλλακτικό η αντιπροσωπία???

Liakos:

--- Quote from: Dimitris n on September 30, 2019, 08:35:30 PM ---Δεν θα έχει το σωστό ανταλλακτικό η αντιπροσωπία???

--- End quote ---
Υπάρχουν κάτοχοι εδώ μέσα που γνωρίζουν  πολύ περισσότερα για το μοντέλο απ'οτι ο πιο γνωστής εξουσιοδοτημενος.

Όχι, στα εξουσιοδοτημενα δε βάζουν πάντα το εργοστασιακό ανταλλακτικό, ούτε εμπορίου με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kostasmito:
Η άποψη μου περί μεταχειρισμένων:
- πρώτα βλέπεις και κρίνεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
- μετά οδηγείς, σε πόλη, βουνό και εθνική. Υποχρεωτικά ζορίζεις κινητήρα, φρένα σε διάφορες ταχύτητες.
- μετά φανοποιεία για να δεις (και αν) μεγάλα τρακαρίσματα. Τα μικρά, ειδικά εμπρός και πίσω δεν φαίνονται.
- μετά μηχανικό για συμπίεση, καυσαέρια, διαρροές και check στην obd.
Το να αγοράσω αυτοκίνητο, χωρίς να το οδηγήσω, το θεωρώ αδιανόητο.

manos89:

--- Quote from: panos2171 on September 28, 2019, 11:19:52 AM ---
1)Aν η κουκούλα δεν έχει σκισίματα νερά θα πάρει μόνο από το σημείο που κάνει γωνία το φινιστρίνι και ενώνεται με την κουκούλα. Και αυτό βέβαια μόνο σε καταρρακτώδη βροχή ή αν βρέχει πολλές ώρες. Που και πάλι μη φανταστείς για πλημμύρες, απλά θα δακρύζει λίγο. Επίσης νερά μπορεί να πάρει αν είναι βουλωμένες οι υδρορροές πίσω από τις ζώνες ή αν είναι σπασμένο το rain rail. Στην πρώτη περίπτωση τις ξεβουλώνεις, στη 2η θα πρέπει να αφαιρέσεις την πίσω ταπετσαρία για να το δεις.
Γενικά το mx5 δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τα νερά, αν διαβάσεις εδώ μέσα θα δεις ότι κάμποσα είχαν τα θεματάκια τους ωστόσο θα βρεις και ακόμα περισσότερες λύσεις γι αυτό το θέμα. Από τη στιγμή που το αυτοκίνητο θα μπαίνει σε πυλωτή δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Στην ίδια θέση είμαι κι εγώ, μπαίνει σε πάρκινγκ οπότε δεν ανησυχώ. Όταν το είχα έξω στο δρόμο του έβαζα μια ημικουκούλα οπότε πάλι δεν είχα θέμα με νερά στην καμπίνα.

2) Εξαρτάται που το παρκάρεις. Στην επαρχία δεν είχα θέμα να το αφήνω στο δρόμο, αλλά πλέον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για κανένα λόγο δε το παρκάρω έξω γι αυτό και πληρώνω πάρκινγκ. Γενικά την κουκούλα τη σκίζει κάποιος όχι  απαραίτητα για να κλέψει αλλά γιατί μπορεί απλά να κάνει εύκολα μια μεγάλη ζημιά. Υπάρχουν φαινόμενα που γενικά δε τους έχουνε σκίσει ποτέ κουκούλα άσχετα αν το παρατάνε όπου να ναι και φαινόμενα που έχουνε βαρεθεί να φτιάχνουν κουκούλες και το γύρισαν είτε σε hard top είτε σε άλλο αυτοκίνητο. Δε μπορεί να σου πει κάποιος με ακρίβεια το τι μπορεί να γίνει.

--- End quote ---

--- Quote from: Liakos on September 28, 2019, 10:40:25 AM ---
1) Μια σωστά συντηρημένη κουκούλα δε βάζει σταγόνα. Δεν έχω δει ποτέ νερό στο δικό μου ακόμα και υπό καταρρακτώδη βροχή. Μπορεί να βάλει σταγόνες μόνο όταν έχει προηγηθεί άνοιξε-κλείσε της πόρτας υπό βροχή και έχει κρατήσει νερό το λάστιχο.

2) Αναλόγως το που παρκάρει το αυτοκίνητο.  Συμβαίνει. Όπως συμβαίνει σε οποιοδήποτε συμβατικό αυτοκίνητο να σπάσουν το τζαμί για τον ίδιο σκοπό. Θα πρέπει να αναθεωρήσεις το που πηγαίνεις και που παρκάρεις. Αναφέρομαι πάντα στην Αθήνα. Δεν έχω εικόνα για το τι συμβαίνει αλλού.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Συνεχίζω τις ερωτήσεις.
1) NB ή NC; Ποιες είναι οι γενικές διαφορές; (εκτός εμφάνισης)
2) Είδα ότι τα NC έχουν hardtop το οποίο ανοίγει και κλείνει αυτόματα. Το έχουν όλα τα NC μοντέλα αυτό;

Γενικά σκεφτόμουν να δώσω μέχρι 5000€ για να πάρω κάποιο NBFL. Αξίζει να περιμένω για να μαζέψω λίγα ακόμα για να πάω για NC;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version