!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (924/1050) > >>

Liakos:
Άντε καλορίζικο!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dimitris n:
Οχι δεν ειναι το κόκκινο
Όχι δεν το έκανα βόλτα

Ακομα έχουμε πινακίδες κτεο μεταβιβαση
Και με ιδιοκτήτη εντελώς σουρεαλ κατάσταση
Εμπειρία μεγάλη τέλος πάντων έχει καλο αμάξι και κάνω υπομονή

Ευχαριστώ

SteliosR:
Καλορίζικο δεν είπα....!!!! και καλοσβουριχτο..!

tala:

--- Quote from: Dimitris n on September 30, 2019, 12:53:38 PM ---Οχι δεν ειναι το κόκκινο
Όχι δεν το έκανα βόλτα

Ακομα έχουμε πινακίδες κτεο μεταβιβαση
Και με ιδιοκτήτη εντελώς σουρεαλ κατάσταση
Εμπειρία μεγάλη τέλος πάντων έχει καλο αμάξι και κάνω υπομονή

Ευχαριστώ

--- End quote ---

Τι εννοείς θα αγοράσεις αυτοκίνητο χωρίς να το έχεις οδηγήσει εσύ ή κάποιος άλλος που καταλαβαίνει λίγα πράγματα ενώ οδηγάει ή ακόμα καλύτερα έχει-είχε ένα ΜΧ5 ?
Αγοράζεις παντελόνι χωρίς να δοκιμάσεις? (εγώ σπάνια το ρισκάρω  :P )

Dimitris n:
Ευχριστω πολυ για τις ευχες

ναι εχεις δικιο αλλα δεν προλαβαινα...παντως και τα καινουργια ετσι τα εχω παρει, πχ rx8 το 2005 οπως επισης και το gti golf μου που πουλησα για να κανω αλλαγη ο νεος ιδιοκτητης δεν το οδηγησε...

δεν εχω ξαναγορασει μεταχειρισμενο αυτοκ και ομολογω ειναι αγχωτικο αν εισαι ψειρας σαν κι εμενα.... :)

στον καλογριτσα οπου εγινε ο ελγχος το αφησαμε κιολας και για σερβις παροτι ειχε κανει σερβις πριν ακινητοποιηθει
λαδια φιλτρα βαλβολινες
τα μπουζι ειναι οκ τα τακακια οκ
και ζητησα να αλλαξουν θερμοστατη και αυτο το δοχειο μπροστα μπροστα που εχω διαβασει 500 φορες στα φορουμ και στο ιντερνετ πως ειναι ευαισθητο, με βλεπω κανα 500αρικο

λαστιχα το πιθανοτερο παω για τα goodyear assymetric 5 τα οποια τα παιρνω 440 ενω τα pilot sport και τα continental 6 500ε και....

στο κτεο θα δω και με το αμορτισερομετρο πως ειναι τα bilstein και ιδωμεν ...πες αλευρι μια Tein σε γυρευει... :):)

ο φιλος με το εξαιρετικο nb που με συμβουλευει οταν του ειπα δεν το καναμε βολτα
μου λεει παιρνεις διλιτρο οπως ηθελες μαμα πεντακαθαρο απο κατω οι διακοπτες φλας παραθυρων ειναι αγρατζουνιστοι η κουκουλα καινουργια γνησια αλλαγη στο νομικο ουρη επειδη την ειχαν σκισει με μαχαιρι στον προηγουμενο οποτε θα εχω και κουκουλα μετα του 6-7 που ξερναγαν κολλες....
 κτλ αχτυπητο και στο χρωμα που ηθελες ε..αι χ@εσε μας..... :):)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version