!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (923/1050) > >>

Delimx:

--- Quote from: Dimitris n on September 28, 2019, 09:01:23 PM ---βιολογικος καθαρισμος σε μεταχ. mx με δερματινα καθισματα? τον προτεινετε?
διαβαζω πρπει να μεινει μετα δυο ωρες με κλειστα παραθυρα κ ανοιχτο κλιματισμο και προβληματιζομαι

--- End quote ---
Καλύτερα να μην κανεις βιολογικό (απέφυγε τα χημικά) σε δερμάτινα καθίσματα ,αν πάλι έχεις την διάθεση μπορείς να δεις την παρουσίαση του αυτοκινήτου του @mx5christopher .Το πράσινο κλασσικο σαπουνάκι + μερικά tips που θα βρεις στην παρουσίασή του θα σε βοηθήσουν να κανεις καλή δουλίτσα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

panos2171:
Το είχα κάνει βιολογικό. Τα πλαστικά δεν καθάρισαν όπως θα έπρεπε, μετά κάθισα μόνος μου και τα καθάρισα πιο προσεκτικά με πράσινο σαπούνι. Όσον αφορά τα δερμάτινα, το ένα ήταν ψιλοσκισμένο, στο βιολογικό το αποτελείωσαν, το άλλο ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Οι μπεζ ταπετσαρίες από την άλλη καθάρισαν πάρα πολύ καλά. Συνήθως βιολογικός γίνεται τους καλοκαιρινούς μήνες για να στεγνώσει πολύ πιο γρήγορα στη ζέστη.

Dimitris n:
Προχώρησα στον έλεγχο του υποψήφιου διλιτρου προς αγορά
Ολα οκ μια διαρροή μικρή απο την αριστερή φουσκα της κρεμαγιερας
Ήταν ακινητο 3 χρόνια περίπου και είπε ο μηχανικός ισως φταίει αυτό
Μου είπε επίσης ότι αν ξεκινήσει και κινείται ισως πετάξει και απο δεξιά
Ομως το αποκλείει δεν έχει αλλάξει κρεαμαγιερα σε mx5 πότε
Κοστος αλλαγης 2000 με τα εργατικά
Κοστος μεταχειρισμενης 400-600 συνα εργατικά
Η κρρμαγιερα είναι ίδια στα 1.8-2.0

Αποφάσισα τελικά να το προχωρήσω και ο Θεός βοηθος
Επειδή αλλο διλιτρο τοσο αξιόλογο οσο εγω ψάχνω δεν εχει παρουσιαστεί
Επισης η τιμή ειναι σωστή

Wish me luck :)

SteliosR:
Δεν εχει ξανα ακουστεί κάτι για κρεμαργιέρα, εκτος και αν καβάλησε κανένα πεζοδρόμιο.

Ειναι ηλίθια ζημιά. Καινούρια απο IL 1300 μεταχειρισμένη όσο είπες. Το έκανες βόλτα? Ακούγεται τπτ?

steve:
Αν πρόκειται περί του κόκκινου launch, δες υδροροές και λοιπά σημεία και τυχόν σκουριές,το αμάξι μύριζε έντονα υγρασια...

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version