!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
RustRat:
Σύντομα θα πουλήσω το δεύτερο ΝΑ μου, αν σε ενδιαφέρει ελα σε ΠΜ να το δούμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
gleft:
--- Quote from: RustRat on September 25, 2019, 01:05:26 PM ---Σύντομα θα πουλήσω το δεύτερο ΝΑ μου, αν σε ενδιαφέρει ελα σε ΠΜ να το δούμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
εχεις ΡΜ!
mx5silver:
--- Quote from: gleft on September 25, 2019, 12:31:48 PM ---παιδια θελω μια συμβουλη, σκεφτομαι να παρω ενα ΝΑ η ΝΒ για να εχω κατω ελλαδα για τα καλοκαιρια. δεν με καιει να ειναι σε εξαιρετικη κατασταση, θα μου αρεσε να το μαστορεψω και λιγο (μηχανικα θα ηθελα να ειναι σχετικα αρτιο). σε τι μπατζετ μπορω να κινηθω για να βρω καποια λογικη προταση; δε βιαζομαι ιδιαιτερα, αλλα η ιδεα γυρναει στο μυαλο μου τον τελευταιο καιρο
--- End quote ---
μετα φανταζομαι, ξερεις ότι περιμενουμε συγκριτικο τεστ μεταξυ των 2 και εντυπώσεις.... :hello:
gleft:
λες να μου αρεσει περισσοτερο το ΝΑ απ το ΝΔ; τα φωτα σιγουρα μου αρεσουν περισσοτερο στο ΝΑ παντως!
Dimitris n:
επανερχομαι μετα απο σκληρη :) αναζητηση και επιτελους μετα απο σουρεαλ καταστασεις δευτερα παω για ελεγχο και αν ειναι ολα οκ προχωραω
στο εξουσιοδοτημενο που θα παω λογικα θα ελεγχθουν κατασταση πλαισιου σκουριες φρενα τακακια κουκουλα συμπιεση κυλινδρων φανταζομαι κτλ
δεν εχω αγορασει ξανα μεταχειρ. οποτε δηλωνω απειρος
κατι αλλο που θα επρεπε να ελεγξω?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version