!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
kantetom:
Τα mx-5 σου προσφέρουν αίσθηση, ωραίο κιβώτιο, τα όρια είναι χαμηλά και είναι στο στοιχείο τους στις στροφές. Τώρα για να πας όσο πιο γρήγορα γίνεται, χωρίς να ασχολείσαι υπάρχουν πολλά αμάξια με turbo, dsg ή clutch delay valves, ηλεκτρικές κρεμαγιέρες, haldex και τρομερά traction control. :sleepy:
Μάλλον πρέπει να έρθεις από εκεί σαν downgrade στο mx-5 για να το εκτιμήσεις.
jSkyline:
--- Quote from: Dasimo on September 11, 2019, 04:38:23 PM ---Χωρίς γέλια , φίλος μου με S2k αφού οδήγησε το NC 1.8 μου είπε ότι σε καθημερινές συνθήκες θεωρεί ότι πολύ δύσκολα θα κινηθείς πολύ πιο γρήγορα με το S2k και μάλιστα βρήκε το μοτέρ πολύ πιο ψυχωμένο και ροπάτο χαμηλά . Σας μεταφέρω τι μου είπε λαμβάνοντας ΥΠ όψιν ότι μάλλον ήθελε να με τιμήσει
--- End quote ---
Πες του να κάνετε ανταλλαγή! Ο μόνος λόγος για να τη δεχτεί θα είναι επειδή βαρέθηκε να πληρώνει τα 660!
Kosmas1985:
Καλησπέρα και από εδώ.
Νέο μέλος σε αναζήτηση μιάτα.
Έκανα ποστ και στο Facebook και ειπα να συνεχίσω την συζήτηση εδώ γιατί στο γκρουπ απαγορεύεται να ποστάρω αγγελίες και θα ήθελα την γνώμη σας για το τι πάω να πάρω, κρίμα να πάρω κανένα μπρίκι.
Ψάχνω 2ης γενιάς nb από 2002 και μετά για να είναι η nbfl έκδοση.
Ποσό που θα ήθελα να διαθέσω είναι έως 4.000 €, αλλά δεν έχω θέμα να δώσω και παραπάνω αν κάτι είναι πολύ καλο.
Εννοείται θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια και συμβουλή.
Liakos:
Νομίζω ότι το budget ειναι ΟΚ, αρκει να καταλαβαινεις οτι προκειται για αυτοκινητο στην καλύτερη των περιπτώσεων 14-15 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται. Δύσκολα λοιπον θα βρεις κάτι με ελάχιστα χλμ ή σε εκθεσιακή κατάσταση κι ακόμα κι αν το βρεις σίγουρα ο ιδιοκτήτης δε θα ζητάει μόνο 4.000€.
Υποθέτω πας για 1.600cc?
Καλωσήρθες!
Kosmas1985:
Καλώς σας βρήκα!
Το μαζντάκι το αγαπώ, είχα ένα κάποτε, πολύ παλιά και μετά μεταπήδησα σε ρχ8.
Ήρθε ο καιρός της επιστροφής.
Δεν έχω αυταπάτες για το τι πάω να πάρω, απλά δεν θέλω να πάρω ένα κουτί αντί για το μχ5.
Υπολογίζω να βρώ ένα αυτοκίνητο από 13 ώς 17 ετών με ελάχιστα χιλιόμετρα τα 100.000.
Για την ώρα κοιτάω το 1.600 δίχως αυτό να σημαίνει ότι αν εμφανιστεί κάποιο εκπληκτικό 1.800 θα το απορρίψω.
Έχω δει μερικές αγγελίες που έχουν κάποιο ενδιαφέρον και είναι ανάμεσα στα 3.500-4.500 για την ώρα.
Να μοιραστώ μερικές να μου πείτε άποψη?
όλες είναι από το car πλην μιας απο το FB.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version