!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
steliosmk1:
@gianic @spoumi θενκ γιου για τα καλά σας λόγια!!!
Μιας και το nc είναι το 6 μου mx5 ξέρω πολύ καλά αν πληρώνονται τα έξτρα η όχι,όπως λέει και ο Γιάννης όλα πληρώνονται.
Τώρα το ενσι οποίος το έχει δει από κοντά ξέρει 😁
@gianic άλλο ένα να πουλήσω σε εφτασα. 😆
gianic:
@steliosmk1 θα μ κλ@σεις
Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
fylpa17:
--- Quote from: gianic on September 06, 2019, 05:17:18 PM ---Ας βγαλουν τα εξτρα απο πανω και να το κανουν μαμα . Ποιο ειναι το προβλημα ?? Υπαρχουν λυσεις ουυυυ. Ορεξη να χεις
--- End quote ---
Δεν έχουν χρόνο ή χρήμα ή όρεξη ή συνδυασμό. Κι αυτοί είναι η πλειοψηφία. Μην βλέπεις το φόρουμ και τους γνωστούς σου και προσπαθείς να το εφαρμόσεις στη γενική αγορά γιατί δεν ισχύει.
Εγώ όπως το βλέπω ο μέσος αγοραστής mx αυτή τη στιγμή θέλει ένα κάμπριο για το καλοκαίρι, να κάνει μόστρα στους κάγκουρες φίλους του και στην γκόμενα, να έχει τα μικρά τέλη, να μην έχει με τρόπο μαγικό χλμ ενώ είναι φτηνό, να φοράει καμία jr ζάντα. Αυτά.
Δυστυχώς. Να στο πω αλλιώς πιο πολύ μετράει να λέει η αγγελία nardi torino, ζάντα jr XX μοναδική στην Ελλάδα (μπούρδες), ηχοσύστημα τάδε, παρά να λέει ανάρτηση Χ, MS3, big brake κλπ. Το nardi torino είναι πιο εντυπωσπιακό από το sporty (κι ας έχει nardi torino "ειδική έκδοση" τιμόνι και το sporty)
Πιο εύκολα θα πουλήσει το Α από το Β. Απόδειξη οι αγγελίες του car gr.
steliosmk1:
--- Quote from: gianic on September 06, 2019, 05:23:02 PM ---@steliosmk1 θα μ κλ@σεις
--- End quote ---
Πάντως αν το δώσω θα πάω σε rx8 να δοκιμάσω και τα πλυντήρια τι λένε!!!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
steliosmk1:
--- Quote from: fylpa17 on September 06, 2019, 05:24:17 PM ---
--- Quote from: gianic on September 06, 2019, 05:17:18 PM ---Ας βγαλουν τα εξτρα απο πανω και να το κανουν μαμα . Ποιο ειναι το προβλημα ?? Υπαρχουν λυσεις ουυυυ. Ορεξη να χεις
--- End quote ---
Δεν έχουν χρόνο ή χρήμα ή όρεξη ή συνδυασμό. Κι αυτοί είναι η πλειοψηφία. Μην βλέπεις το φόρουμ και τους γνωστούς σου και προσπαθείς να το εφαρμόσεις στη γενική αγορά γιατί δεν ισχύει.
Εγώ όπως το βλέπω ο μέσος αγοραστής mx αυτή τη στιγμή θέλει ένα κάμπριο για το καλοκαίρι, να κάνει μόστρα στους κάγκουρες φίλους του και στην γκόμενα, να έχει τα μικρά τέλη, να μην έχει με τρόπο μαγικό χλμ ενώ είναι φτηνό, να φοράει καμία jr ζάντα. Αυτά.
Δυστυχώς. Να στο πω αλλιώς πιο πολύ μετράει να λέει η αγγελία nardi torino, ζάντα jr XX μοναδική στην Ελλάδα (μπούρδες), ηχοσύστημα τάδε, παρά να λέει ανάρτηση Χ, MS3, big brake κλπ. Το nardi torino είναι πιο εντυπωσπιακό από το sporty (κι ας έχει nardi torino "ειδική έκδοση" τιμόνι και το sporty)
Πιο εύκολα θα πουλήσει το Α από το Β. Απόδειξη οι αγγελίες του car gr.
--- End quote ---
Σε αυτό έχεις δίκαιο,αλλά αυτή είναι η κατηγορία που ΔΕΝ θέλουμε να αγοράσει mx5.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version