!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (907/1050) > >>

fylpa17:

--- Quote from: gianic on September 06, 2019, 05:02:11 PM ---Ο καθενας πουλαει και αγοραζει οσο θελει . Οταν πουλας ενα ειδικο miata απευθυνεσαι σε ειδικο κοινο. Δεν θα το πουλησεις στην κομμωτρια της γειτονιάς με μπλοκε και αναρτηση.

Εχουν πουληθει απειρες φορες καλα φτιαγμενα mx5. Οχι οπου να' ναι. Σε αυτον που ξερει τι παιρνει.

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Ακριβώς το ίδιο έγραψα κι εγώ πιο πάνω. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα περιμένεις αγοραστή μέσα από το φόρουμ ή το συνεργείο σου ή τους γνωστούς σου, ΟΧΙ από το car.gr.
Η πισίνα των αγοραστών είναι υποπολλαπλάσια για ειδικά miata. Κι ακριβώς επειδή δεν βρίσκεται εύκολα αγοραστής και πολλές φορές υπάρχει ανάγκη χρημάτων ή επόμενο project σε αναμονή για χρήματα, αναγκάζεσαι να πουλήσεις χαμηλά και ΔΕΝ παίρνεις τα έξτρα πίσω.
Αν θες να πουλήσεις στη τιμή που θες θέλει γνωριμίες/ χρόνο / τύχη.

gianic:
Αν εχεις αναγκη και τη μανα σου πουλας . Τι σχεση εχει αυτο ; Δεν καταλαβαινεις τι γραφω.

kostakisgk:
Ακυροοο πολυυυ ακυρροοο φιλος μαλλον θα πουλησει κιτ ροτρεξ απο trackdog plug and play ολα για mk2-2.5 ειναι κριμα να το παρει ασχετος  πιστευω καλητερα να το παρει καποιος γνωστης και απο εδω μεσα

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

fylpa17:

--- Quote from: gianic on September 06, 2019, 05:10:40 PM ---Αν εχεις αναγκη και τη μανα σου πουλας . Τι σχεση εχει αυτο ; Δεν καταλαβαινεις τι γραφω.

--- End quote ---

Εγώ σου λέω τι βλέπω, καταλαβαίνω ακριβώς τι λες. Αλλά βλέπω εξαιρετικά αυτοκίνητα σε αγγελίες μήνες γιατί ο κόσμος όπως αυτό που έψαχνε πιο πάνω, τα θεωρεί ακριβά. Έχει πάνω από 7-8 τέτοια mx-5 στο car xe αυτή τη στιγμή που είναι σε αγγελία από πριν το καλοκαίρι.

gianic:
Ας  βγαλουν τα εξτρα απο πανω και να το κανουν μαμα . Ποιο ειναι το προβλημα ?? Υπαρχουν λυσεις ουυυυ. Ορεξη να χεις

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version