!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (905/1050) > >>

philosopher:

--- Quote from: steliosmk1 on August 30, 2019, 03:42:47 PM ---
--- Quote from: Dimitris n on August 30, 2019, 02:13:44 PM ---
--- Quote from: steliosmk1 on August 30, 2019, 02:04:31 PM ---
--- Quote from: Dimitris n on August 30, 2019, 01:44:29 PM ---Απλα κάποιες σκέψεις και απλα κουβέντα

Εαν και εφοσον δεν βρω nc 2.0 όμως βρω αξιολογοτατο 1.8
Και αποφασίσω να το αναβαθμίσω  με σκοπό γραμμική πιο γεμάτη απόδοση απόδοση χαμηλομεσαιες ώστε να ειναι δυνατόν να οδηγηθει υοερστροφικα λόγω δύναμής και οχι με κασκαντεριλικια μεταφορας βαρους χειροφρενα κτλ κτλ
Πχ bbr compressor με στοχο 150-160ps

Ενα ήπιο μπλοκε
Μια αναρτηση με ποιοτική λειτουργία με στοχο τον έλεγχο body roll και προοοδευτικη οδηγ. Συμπεριφοράς και οχι σκληρη και απόλυτη συμπεριφορά

Ολα αυτα υποθετικα αξίζουν να συμβούν σε ενα mx5 12-15 ετιας με χαρακτήρα που θελω
Η βλακειες σκέφτομαι και τον μπελα μου γυρεύω και περιμένω και είτε παίρνω 2.0 όπως το ψάχνω είτε τίποτα?

--- End quote ---
Πρέπει να αποφασίσεις τι σύνολο θες να έχεις για αρχή.
Τώρα το να πάρεις 1.8 και να ρίξεις τόσα λεφτά για να είσαι στα άλογα του 2.0 συν ότι θα πάρεις έξτρα μπλοκέ,ίσως 6αρι καλύτερα 2.0 από την αρχή.
Αλλά με τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι και εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς θες.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Θελω να παρω ενα mx5
Εχω πει λιγάκι στην γνωριμία με τα μέλη τι ειχα και πως το αποφάσισα (ξανα) να παρω το αυτοκίνητο αυτό
2.0 nc κυρίως ψάχνω και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και το πλατιαζω το θέμα
Απλα μου εχει πάρει το μυαλο

--- End quote ---
Άσχετο αλλά ειδα ότι είχες 8αρι,εγώ θέλω να δώσω το nc για ένα 8αρι με καρδιά fd,αξίζει?
Η να κάτσω στα αυγά μου?

--- End quote ---
Εγώ από την άλλη ήθελα να το δώσω για FD

Sent from my HRY-LX1T using Tapatalk

steliosmk1:

--- Quote from: philosopher on August 30, 2019, 08:53:44 PM ---
--- Quote from: steliosmk1 on August 30, 2019, 03:42:47 PM ---
--- Quote from: Dimitris n on August 30, 2019, 02:13:44 PM ---
--- Quote from: steliosmk1 on August 30, 2019, 02:04:31 PM ---
--- Quote from: Dimitris n on August 30, 2019, 01:44:29 PM ---Απλα κάποιες σκέψεις και απλα κουβέντα

Εαν και εφοσον δεν βρω nc 2.0 όμως βρω αξιολογοτατο 1.8
Και αποφασίσω να το αναβαθμίσω  με σκοπό γραμμική πιο γεμάτη απόδοση απόδοση χαμηλομεσαιες ώστε να ειναι δυνατόν να οδηγηθει υοερστροφικα λόγω δύναμής και οχι με κασκαντεριλικια μεταφορας βαρους χειροφρενα κτλ κτλ
Πχ bbr compressor με στοχο 150-160ps

Ενα ήπιο μπλοκε
Μια αναρτηση με ποιοτική λειτουργία με στοχο τον έλεγχο body roll και προοοδευτικη οδηγ. Συμπεριφοράς και οχι σκληρη και απόλυτη συμπεριφορά

Ολα αυτα υποθετικα αξίζουν να συμβούν σε ενα mx5 12-15 ετιας με χαρακτήρα που θελω
Η βλακειες σκέφτομαι και τον μπελα μου γυρεύω και περιμένω και είτε παίρνω 2.0 όπως το ψάχνω είτε τίποτα?

--- End quote ---
Πρέπει να αποφασίσεις τι σύνολο θες να έχεις για αρχή.
Τώρα το να πάρεις 1.8 και να ρίξεις τόσα λεφτά για να είσαι στα άλογα του 2.0 συν ότι θα πάρεις έξτρα μπλοκέ,ίσως 6αρι καλύτερα 2.0 από την αρχή.
Αλλά με τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι και εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς θες.

--- End quote ---

Θελω να παρω ενα mx5
Εχω πει λιγάκι στην γνωριμία με τα μέλη τι ειχα και πως το αποφάσισα (ξανα) να παρω το αυτοκίνητο αυτό
2.0 nc κυρίως ψάχνω και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και το πλατιαζω το θέμα
Απλα μου εχει πάρει το μυαλο

--- End quote ---
Άσχετο αλλά ειδα ότι είχες 8αρι,εγώ θέλω να δώσω το nc για ένα 8αρι με καρδιά fd,αξίζει?
Η να κάτσω στα αυγά μου?

--- End quote ---
Εγώ από την άλλη ήθελα να το δώσω για FD

Sent from my HRY-LX1T using Tapatalk

--- End quote ---
Aυτο δεν το συζητάμε καθόλου

gianic:
Φιλε μου πρεπει να ξεκαθαρισεις τι θελεις και μετα αποφασισε. Οι μετατροπες που κοιτας απο ΒΒR πανε στα 3.000+ την αγορα το αυτοκινητου οπου εκει εισαι και κοντα στο NC του @steliosmk1

Λυσεις για τα αμαξια μας υπαρχουν απειρες. Αμα θες τη γνωμη μου παρε ενα με προικα γιατι αλλιως θα τα πληρωσεις διπλα και τριπλα.
Επισης στο mx5 τα εξτρα πληρωνονται γιατι το αμαξι το αγοραζουν ανθρωποι που ξερουν τι παιρνουν . Αυτο που λες ισχυε σε κατι κουβαδακια που ηταν φορτωμενα με ενα καρο μαλακιες.
Εδω να ξερεις το μπλοκε την αναρτηση και το 6αρι πχ θα τα πληρωσεις.

Επισης αυτο με τα quote μας εχει σπασει τ' @@  :moutza:  :D

fylpa17:
Για να πληρωθεί το έξτρα σε οποιαδήποτε αυτοκίνητο χρειάζεται να υπάρχει κοινό που το εκτιμάει ως έξτρα και ξέρει τι παίρνει.
6αρι και μπλοκέ και αναρτήσεις και ολόσωμη και πρόγραμμα από όσους αγοράζουν mx-5 (90% άτομα που θα το δώσουν τον πρώτο χειμώνα) άντε να νοιάζεται και να ξέρει τι είναι ένα 15%.
Αυτό το 15% δεν επαρκεί για να πιέσει την αγορά ώστε να εκτιμηθούν αυτά τα έξτρα.
Να στο πω απλά ένας μέσος αγοραστής δε νοιάζεται για το 6αρι ούτε το μπλοκέ άρα είτε του το λες είτε όχι δε τον νοιάζει. Για αυτόν το αμάξι σου είναι απλά ακριβό.
Για αυτό και δε παίρνεις ποτέ τα έξτρα πίσω γιατί πουλάς στον μέσο αγοραστή κατά βάση.
Αν όλες οι αγοραπωλησίες mx-5 γινόταν μέσα σε αυτό το φόρουμ πχ αποκλειστικά, τότε οι τιμές θα ήταν εντελώς αλλιώς ανάλογα με την σπανιότητα έκδοσης (για το μέσο αγοραστή το ίδιο), έξτρα, χλμ, κατάσταση.

spoumi:
Αυτοκίνητα λοιπόν σαν του Στέλιου δεν απευθύνονται στον μέσο αγοραστή.

Ο Γιάννης το λέει από την άποψη ότι οι περισσότεροι που συμμετέχουν σε αυτό το φόρουμ και όχι μόνο παίρνουν ένα "μαμά" αμάξι και μετά αρχίζουν αν του ρίχνουν λεφτά.
Το mx-5 είναι γνωστός κουμπαράς. Αυτούς λοιπόν τους αγοραστές συμφέρει να κοιτάνε αμάξια σαν του Στέλιου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version