!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (903/1050) > >>

Dimitris n:
Απλα κάποιες σκέψεις και απλα κουβέντα

Εαν και εφοσον δεν βρω nc 2.0 όμως βρω αξιολογοτατο 1.8
Και αποφασίσω να το αναβαθμίσω  με σκοπό γραμμική πιο γεμάτη απόδοση απόδοση χαμηλομεσαιες ώστε να ειναι δυνατόν να οδηγηθει υοερστροφικα λόγω δύναμής και οχι με κασκαντεριλικια μεταφορας βαρους χειροφρενα κτλ κτλ
Πχ bbr compressor με στοχο 150-160ps

Ενα ήπιο μπλοκε
Μια αναρτηση με ποιοτική λειτουργία με στοχο τον έλεγχο body roll και προοοδευτικη οδηγ. Συμπεριφοράς και οχι σκληρη και απόλυτη συμπεριφορά

Ολα αυτα υποθετικα αξίζουν να συμβούν σε ενα mx5 12-15 ετιας με χαρακτήρα που θελω
Η βλακειες σκέφτομαι και τον μπελα μου γυρεύω και περιμένω και είτε παίρνω 2.0 όπως το ψάχνω είτε τίποτα?

philosopher:

--- Quote from: Dimitris n on August 30, 2019, 01:44:29 PM ---Απλα κάποιες σκέψεις και απλα κουβέντα

Και αποφασίσω να το αναβαθμίσω  με σκοπό γραμμική πιο γεμάτη απόδοση απόδοση χαμηλομεσαιες ώστε να ειναι δυνατόν να οδηγηθει υοερστροφικα λόγω δύναμής και οχι με κασκαντεριλικια μεταφορας βαρους χειροφρενα κτλ κτλ

Ενα ήπιο μπλοκε
Μια αναρτηση με ποιοτική λειτουργία με στοχο τον έλεγχο body roll και προοοδευτικη οδηγ. Συμπεριφοράς και οχι σκληρη και απόλυτη συμπεριφορά

Ολα αυτα υποθετικα αξίζουν να συμβούν σε ενα mx5 12-15 ετιας με χαρακτήρα που θελω
Η βλακειες σκέφτομαι και τον μπελα μου γυρεύω και περιμένω και είτε παίρνω 2.0 όπως το ψάχνω είτε τίποτα?

--- End quote ---

Δε κάνεις σούμα όλα αυτά τα παραπάνω που είπες και να πάρεις κάτι άλλο, σοβαρότερο, με 14-17Κ που θα φτάσει το εγχείρημα ?

Dimitris n:
😁
Όχι δεν ψάχνω αμάξι, έχω

Ψάχνω mx5 😜

philosopher:

--- Quote from: Dimitris n on August 30, 2019, 01:55:04 PM ---😁
Όχι δεν ψάχνω αμάξι, έχω

Ψάχνω mx5 😜

--- End quote ---

Όρμα τότε, με 10Κ στο χέρι, σχεδόν αποκλείω να μη βρεις καλό μιατάκι. Αν δε βρεις για τόσα θα έδινα και το δικό μου στοκ  :-\

steliosmk1:

--- Quote from: Dimitris n on August 30, 2019, 01:44:29 PM ---Απλα κάποιες σκέψεις και απλα κουβέντα

Ενα ήπιο μπλοκε

--- End quote ---
Πρέπει να αποφασίσεις τι σύνολο θες να έχεις για αρχή.
Τώρα το να πάρεις 1.8 και να ρίξεις τόσα λεφτά για να είσαι στα άλογα του 2.0 συν ότι θα πάρεις έξτρα μπλοκέ,ίσως 6αρι καλύτερα 2.0 από την αρχή.
Αλλά με τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι και εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς θες.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version