!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
steliosmk1:
--- Quote from: spoumi on August 29, 2019, 04:17:33 PM ---
--- Quote from: steliosmk1 on August 29, 2019, 03:22:14 PM ---Αν σε ενδιαφερει δινω το δικο μου,γραφω τα παντα στην αγγελια.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/23645543/
--- End quote ---
Ωραίο το χταπόδι.
--- End quote ---
Το έφτιαξε ο Φώτης κομμάτι κομμάτι και μετά το στείλαμε για φτιαξιμο,έχει αρκετά μεγάλη διαφορά με το 4-1 σε ατμόσφαιρα.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mx5silver:
--- Quote from: Dimitris n on August 29, 2019, 08:59:16 AM ---Καλημέρα
Ναι διορθωνω το σκισμενο καθισμα το έχει ενα 2.0 Μπορντό απο θρακομακεδονες...
Ψάχνω συνειδητοποιημενα, δηλ ξέρω τι θέλω οπότε δεν θελω 1.8
Επισης νομίζω δεν είμαι παραλογος με το όριο μπατζετ μου στα 10.000 για ενα όπως το περιγραφω καλο διλιτρο 13-15 ετων διθέσιο δεύτερο αυτοκίνητο βόλτας..το οποίο γνωρίζω πως θα το παντρευτω με τα 690€ σημα...
Επισης η tein εξαρτάται πως είναι ρυθμισμενη εαν ειναι ρυθμισμενη σκληρη ναι ειναι κακο σε ενα τέτοιου χαρακτήρα αυτοκίνητο μάλλον
:)
--- End quote ---
το μπατζετ είναι μια χαρα! :good:
το θεμα είναι πως θα το διαθεσεις.
γιατι αν πας για το κοκκινο στην πρωτη αγγελια, θα χρειαστείς όπως λες και μονος σου 2000-2500 ευρα να το συνεφέρεις.
σημα, ΚΤΕΟ, τρεξιμο στα συνεργεια για τα σερβις, βιολογικο, λάστιχα, αμορτισερ, φρενα ισως
δηλαδή θα ξεπεράσεις τα 11000-10800 που θα κοστιζε τελικα το ασημι.
την τειν μπορεις να την μαλακωσεις. οποιος εχει ρυθμιζομενη αναρτηση μπορει να στο πει.
παντως αν παρακαμψεις έναν παραγοντα μεταξυ "λιγα χιλιομετρα" ή "2.0" , ισως να εχεις και άλλες καλες επιλογες :good:
Dimitris n:
Δεν με ενδιαφέρει τέτοια μετατροπή ευχαριστώ :)
Το ασημι φαίνεται καλο όμως μετα τις 3 αποτυχημένες προσπάθειες επικοινωνίας με σκοπό να το δω τείνω να πιστεψω πως καθε εμπόδιο για καλο...τέλος πάντων θα δούμε
Ισως
Το κόκκινο με τα λίγα χιλιόμετρα δεν θα έδινα περισσότερα απο +-6000€ και βασικά ίσως δεν αξίζει ούτε αυτά γιατί είναι και χαλια με γρατζουνιες και χτυπηματα γυρω γύρω
Δηλ να το βαψω κιόλας...😁
Λετε να παω σε κανα 1.8 να του βαλω κ ενα μπλοκε 1000€ και τέλος?
Θα επιμεινω κ θα περιμένω το σωστό 2.0 νομίζω
fylpa17:
--- Quote from: Dimitris n on August 29, 2019, 08:09:56 PM ---Δεν με ενδιαφέρει τέτοια μετατροπή ευχαριστώ :)
Το ασημι φαίνεται καλο όμως μετα τις 3 αποτυχημένες προσπάθειες επικοινωνίας με σκοπό να το δω τείνω να πιστεψω πως καθε εμπόδιο για καλο...τέλος πάντων θα δούμε
Ισως
Το κόκκινο με τα λίγα χιλιόμετρα δεν θα έδινα περισσότερα απο +-6000€ και βασικά ίσως δεν αξίζει ούτε αυτά γιατί είναι και χαλια με γρατζουνιες και χτυπηματα γυρω γύρω
Δηλ να το βαψω κιόλας...😁
Λετε να παω σε κανα 1.8 να του βαλω κ ενα μπλοκε 1000€ και τέλος?
Θα επιμεινω κ θα περιμένω το σωστό 2.0 νομίζω
--- End quote ---
6000€ δε θα στο αφήσει κανένας. 1.8 base με 6000 ίσως και πάλι θα έχει μάζεματα.
Dimitris n:
Πιθανότατα έτσι είναι
Πάντως υπάρχουν high 1.8 100.000km με 6000€ οπότε μην παίρνεις ορκο
😜
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version