!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (898/1050) > >>

Dimitris n:
Nettos σε ευχαριστώ παρα πάρα πολύ

Το ασημί τον πηρα σήμερα τηλέφωνο και μου πάτησε κατειλημμενο...😁 ισως επειδή ήταν 3 το μεσημέρι
Anyway φαίνεται προσεγμένο αλλα πρώτον ποτέ δεν κατάλαβα την σκληρή ανάρτηση σε ενα roadster στους ελληνικους δρομους και δεύτερον μήπως εκανε trackdays??? Για αυτό και το στησιμο αυτό?
Αν το σηκώσει εννοείται θα παω να το δω

Nettos:

--- Quote from: mx5silver on August 29, 2019, 12:49:37 AM ---αφου διαθέτεις 10.000+ αυτό θα ηταν καλη λυση.
https://www.car.gr/23812248-mazda-mx-5-2-0-sport

λιγα χμ εχει, και δεν είναι πειραγμενο. αναρτηση φοραει , την ακριβη της tein, και δεσιματα..
και καινουργια σχετικα λάστιχα  dot 3317. κατά τις αρχες του 2018 θα τα φορεσε. δισκοπλακες τακακια δεν θα θελει, σωληνάκια υψηλης εχει...

όταν λες μαμα αμαξι, δεν πιστευω να εννοεις  με μαμα αναρτηση και δισκοπλακες 13 χρονων...
φαινεται ότι ενδιαφέρεται ο ιδιοκτητης και το συντηρει. οποτε νομιζω αξιζει να το κοιτάξεις
τιμη συζητησιμη λεει... :good:

--- End quote ---

Εαν μπορείς να το φτάσεις οικονομικά, εννοείται πας και το βλέπεις. Για εμένα, έχει βελτιωθεί όπου πρέπει με καλά πράγματα που υποδεικνύει μερακλή ιδιοκτήτη. 

Dimitris n:
Μςρακλης οκ αλλα το κάθισμα του οδηγού στο πλαι είναι σκισμενο
11.000 όχι δεν δινω προς θεού τα 10.000-10.200 είναι η υπέρβαση μου
Κι αυτό γιατί δεν μου περισσεύουν
θα είναι ενα αυτοκίνητο βόλτας και 3000κμ/χρόνο
Και οπότε να θέλησω να το πουλήσω εχω την εντύπωση πως λόγω 2.0L και σχεδόν 18-20 ετιας δεν θα πουλιέται με τίποτα οπότε σκοτωμα και 6-7-8000 δύσκολα κ αμα...

Nettos:

--- Quote from: Dimitris n on August 29, 2019, 12:59:12 AM ---Nettos σε ευχαριστώ παρα πάρα πολύ

Το ασημί τον πηρα σήμερα τηλέφωνο και μου πάτησε κατειλημμενο...😁 ισως επειδή ήταν 3 το μεσημέρι
Anyway φαίνεται προσεγμένο αλλα πρώτον ποτέ δεν κατάλαβα την σκληρή ανάρτηση σε ενα roadster στους ελληνικους δρομους και δεύτερον μήπως εκανε trackdays??? Για αυτό και το στησιμο αυτό?
Αν το σηκώσει εννοείται θα παω να το δω

--- End quote ---

Σκληρή ανάρτηση σε ενα αμάξι που έχεις για μια Κυριακή ίσως δεν αποτελεί πρόβλημα. Ιδίως εάν έχεις για πρώτο κανένα πλαδαρό χαμάλι. Το στήσιμο όντως θα μπορούσε να το έχει κάνει με σκοπό να μπαίνει πίστα αλλά ίσες πιθανότητες υπάρχουν να το έκανε απλά επειδή το γούσταρε. Δυστυχώς δεν μπορείς να το ξέρεις. Το pilot sport 4 πάντως δεν υποδηλώνει σκληροπυρηνικό τύπο εκτός εαν έχει 2η τετράδα  ;D

Dimitris n:
Οκ έχεις δίκιο η λεπτομέρεια γι τα pilot χρήσιμη 👍
... Θα ενημερώσω κ θα ζητήσω την συμβουλή σας όταν παω να το δω

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version