!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (893/1050) > >>

fylpa17:

--- Quote from: mixalis.gls on August 18, 2019, 02:04:25 PM ---Καλα ειναι δεδομενο οτι οταν αποφασισεις να πουλησεις πρεπει να δεχτεις οτι θα χασεις και ειναι νομος ζητησης-αγορας οτι οταν πουλας δεν περιμενεις να παρεις πισω αυτα που εχεις ξοδεψει στο αυτοκινητο δυστυχως.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Δεν είναι απαραίτητο, δες την αγορά των ΝΑ αυτή τη στιγμή. Ένα καθαρό ΝΑ είναι πολύ πιο ακριβό από ότι ήταν 2 χρόνια πριν.
Παίζει ρόλο όπως έγραψες και η προσφορά. Αν η προσφορά σε 2-3 χρόνια σε καθαρά NB/NBFL είναι ελάχιστη και η ζήτηση ίδια θα ανέβουν οι τιμές. Αν και για πολλούς λόγους είναι παράλογο να βρίσκεις καθαρά NA (ένα κάθε εξάμηνο και αν) και NC σε κοντινές τιμές.

andrew_tz:
Κι εγω κάτοχος σπορτυ απο το Μάρτιο, το πηρα αρκετα φτηνα αλλα ηξερα οτι θελει μαζεμματα και σιγα σιγα ισως γινουν. Επειδη ολα ειναι 15ετιας, καλυτερα να βρεις μια πιο φτηνη βαση και να το φερεις στα μετρα σου παρα να περιμενεις πότε θα βγει ενα σπορτυ για πουλημα το οποιο και "ακριβα" θα το ζητάνε, σίγουρα θα θελει συμμαζεμα.

Απο την αλλη αν δε βιαζεσαι και μπορεις να περιμένεις, καλα θα κανεις αφου σπορτυ με απλό nbfl εχουν διαφορά.

Επισης αν βρεις καποιο 16αρι nbfl 2003 και μετα, το πιθανοτερο ειναι οτι θα εχει καποια απο τα δεσιματα και ισως fuji.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

fylpa17:

--- Quote from: andrew_tz on August 18, 2019, 05:15:38 PM ---Κι εγω κάτοχος σπορτυ απο το Μάρτιο, το πηρα αρκετα φτηνα αλλα ηξερα οτι θελει μαζεμματα και σιγα σιγα ισως γινουν. Επειδη ολα ειναι 15ετιας, καλυτερα να βρεις μια πιο φτηνη βαση και να το φερεις στα μετρα σου παρα να περιμενεις πότε θα βγει ενα σπορτυ για πουλημα το οποιο και "ακριβα" θα το ζητάνε, σίγουρα θα θελει συμμαζεμα.

Απο την αλλη αν δε βιαζεσαι και μπορεις να περιμένεις, καλα θα κανεις αφου σπορτυ με απλό nbfl εχουν διαφορά.

Επισης αν βρεις καποιο 16αρι nbfl 2003 και μετα, το πιθανοτερο ειναι οτι θα εχει καποια απο τα δεσιματα και ισως fuji.

--- End quote ---

Πόσο το πήρες σε τι κατάσταση; Να έχουμε μια εικόνα για τιμές κλπ

mixalis.gls:
Δεν βιαζομαι καθολου.Ουτε εχω σκοπο να το χρυσοπληρωσω.Αρχικος στοχος ειναι να βρεθει 1.8 sporty αλλα και παλι δεν θα ελεγα οχι σε 1.6 nbfl

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

andrew_tz:

--- Quote from: fylpa17 on August 18, 2019, 06:34:26 PM ---
--- Quote from: andrew_tz on August 18, 2019, 05:15:38 PM ---Κι εγω κάτοχος σπορτυ απο το Μάρτιο, το πηρα αρκετα φτηνα αλλα ηξερα οτι θελει μαζεμματα και σιγα σιγα ισως γινουν. Επειδη ολα ειναι 15ετιας, καλυτερα να βρεις μια πιο φτηνη βαση και να το φερεις στα μετρα σου παρα να περιμενεις πότε θα βγει ενα σπορτυ για πουλημα το οποιο και "ακριβα" θα το ζητάνε, σίγουρα θα θελει συμμαζεμα.

--- End quote ---

Πόσο το πήρες σε τι κατάσταση; Να έχουμε μια εικόνα για τιμές κλπ

--- End quote ---
Ειμαι 5ος κατοχος και το πηρα 3500 με bc και hardtop. Ειναι για βαψιμο ομως.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version