!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (891/1050) > >>

fylpa17:

--- Quote from: mixalis.gls on August 18, 2019, 03:21:26 AM ---Ναι συμφωνοι απλα αν μπεις στη διαδικασια να δωσεις 6.5κ για nb δινεις 8-8,5κ για καλο nc 1.8 Θεωρω οτι μεχρι 5κ ειναι αρκετα για το nb.Παντα μιλαμε για νορμαλ αυτοκινητα χωρις εξτρα απλα σε εργοστασιακη μορφη και με σωστη συντηρηση

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Δε νομίζω να έχει πουληθεί αξιοπρεπές 1.8 vvt για 5000€ τους τελευταίους 20 μήνες που έψαχνα τουλάχιστον, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω.
Και πάλι έχε υπόψιν ότι το nbfl 1.8 sporty και ένα nc 1.8 έχουν βασικές ουσιαστικές διαφορές ως αυτοκίνητα και θα πρέπει να τα οδηγήσεις πριν αποφασίσεις τι θες να ψάξεις. Είναι άλλο αυτοκίνητο εντελώς.
Πρακτικά αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο που θες sporty για εμένα αυτή τη στιγμή δεν αξίζει να περιμένεις βρες ένα 1.8 mid/high nc με 8000-9000€ και τελείωνε.

mixalis.gls:
Καθαρα θα ειναι 3ο αυτοκινητο κι αυτο για τη δικη μη οδηγικη ευχαριστηση.Ο λογος που θελω sporty ειναι γιατι εχει μια πιο ισχυρη βαση για περετερω πραγματα να κανεις πχ turbo kit κτλπ και ειναι πιο "toy car" σε σχεση με ενα nc.Τωρα βεβαια διαφορες θα εχουν σιγουρα γιατι εχει εξελιχθει.Για αυτο συζηταμε να λεμε ολοι τις αποψεις μας.Ο λογος αγορας του θα ειναι καθαρα για την ευχαριστηση μου.

panos2171:
Το ΝΒ σίγουρα θα σου προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση και σίγουρα όχι λιγότερη από το NC. Απλά το NC είναι πιο αυτοκίνητο, είναι πιο γρήγορο (μικρή σημασία έχει), πιο σύγχρονο κλπ. Αν μπορούσα να πάρω NC μάλλον θα το προτιμούσα καθαρά θέτοντας ως βάση την ασφάλεια μιας και δεν έχουν σχέση με το ΝΒ σε αυτό το κομμάτι. Κατά τ άλλα το ΝΒ μπορώ να πω ότι με καλύπτει απόλυτα στο οδηγικό κομμάτι. Πάντως αν πεις ότι θες sporty λόγω του ότι σπανίζουν θα το πληρώσεις λίγο παραπάνω και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να πληρώσεις τη ''σπανιότητα''.

--- Quote from: fylpa17 on August 18, 2019, 02:59:25 AM ---
Ίσως, ίσως άξιζε και να περιμένω για ένα καλό δίλιτρο nc στα 10.000€ προς το φθινόπωρο. Σίγουρα δεν αξίζει αν θες να πας σε sporty να βρεις ένα 1.6 με 4000€ και να αρχίσεις να βάζεις πράγματα πάνω θα βγει πιο ακριβό. Εκεί αξίζει να περιμένεις, όπως περίμενα κι εγώ.

--- End quote ---

Καλό δίλιτρο στα 10k είναι το παρακάτω και είναι μέλος του φόρουμ.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/23645543/

mixalis.gls:
Το ξερω οτι ενα καλο θα το πληρωσεις παρσπανω.Για αυτο και δεν ειμαι αρνητικος στο να βρω ενα sporty φθηνο κι ας ειναι σε κακη κατασταση και να το φτιαξω εγω.Το nc δε γνωριζω αν στριβει οπως το nb ή καλυτερα.Απλα δεν μου κανει την ιδια αισθηση το nc με το nb.

fylpa17:

--- Quote from: mixalis.gls on August 18, 2019, 12:31:25 PM ---Το ξερω οτι ενα καλο θα το πληρωσεις παρσπανω.Για αυτο και δεν ειμαι αρνητικος στο να βρω ενα sporty φθηνο κι ας ειναι σε κακη κατασταση και να το φτιαξω εγω.Το nc δε γνωριζω αν στριβει οπως το nb ή καλυτερα.Απλα δεν μου κανει την ιδια αισθηση το nc με το nb.

--- End quote ---

Μα δε θα βρεις φτηνό sporty τουλάχιστον δεν έχει πουληθεί κάτι εδώ και χρόνια φτηνά. Πάνε δύο σελίδες πίσω να δεις τι μου έδιναν 4000€ ένα διαλυμένο αυτοκίνητο που θα ήθελε ολική ανακατασκευή.
Είναι πολύ περιορισμένη αναζήτηση και δεν ξέρω αν αξίζει με τα κριτήρια που έθεσες. Η επιλογή δεν είναι ή φτηνο ή καλό γιατί δεν υπάρχει ιδιαίτερη επιλογη

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version