!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (890/1050) > >>

mixalis.gls:
Δεν εχω θεσει καποιο ποσο ως ταβανι.Δηλαδη με βαση τη μεση τιμης της αγορας για το συγκεκριμενο μοντελο.
Τωρα αν βρεθει κατι το οποιο να αξιζει δεν εχω προβλημα να το πληρωσω

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

fylpa17:

--- Quote from: mixalis.gls on August 18, 2019, 01:51:25 AM ---Δεν εχω θεσει καποιο ποσο ως ταβανι.Δηλαδη με βαση τη μεση τιμης της αγορας για το συγκεκριμενο μοντελο.
Τωρα αν βρεθει κατι το οποιο να αξιζει δεν εχω προβλημα να το πληρωσω

--- End quote ---

Ποια θεωρείς μέση τιμή; Μιλάμε για εργοστασιακό sporty (hard s, όχι απλά 1.8 ) πάντα που βγαίνει μια στους 4 μήνες σε αγγελία. Δεν είναι φοβερά σπάνια αλλά δεν βρίσκεις και σχετικά καθαρά τουλάχιστον μηχανικά.
Εμένα μηχανικά φαίνεται μέχρι στιγμής και από τον έλεγχο οκ. Αισθητικά θέλει διορθώσεις στη βαφή (μου το χτύπησαν προχθές και παρκαριισμένο οπότε κάποια επιπλέον από όσα υπολογίζα) και θέλουν αλλαγή τα κεντρικά τμήματα από τα δερμάτινα καθίσματα. Έχω ήδη αλλάξει ζάντες και κράτησα τις παλιές μπας και κάποια στιγμή τις επισκευάσω αλλά μάλλον όχι
Μηχανικά έχει αλλαχτεί με εργοστασιακή η ανάρτηση (Β6) όχι ανακατασκευή, σασμάν, ψυγείο, ανακατασκευή λεβιέ ταχυτήτων, καινούργιες δισκοπλακες και τακάκια, καινούργιας κατάστασης υφασμάτινη κουκούλα με τζάμι φυσικά, λειτουργούν όλα στο αυτοκίνητο και έδωσα 6100€, με όλα τα παραπάνω πλην τις ζάντες, με πλήρες λεπτομερές ιστορικό συντήρησης και τιμολόγια ανταλλακτικών και όλα τα χαρτιά του από το 2001 ως σήμερα σε ένα τεράστιο φάκελο, είμαι τρίτο χέρι.
Το αυτοκίνητο θέλει αλλά 1200-1400€ για να φτάσει εκεί που θέλω (ζάντες, δερμάτινα, βαψίματα, αλλαγή σε 2-3 πράγματα μηχανικά). Θα με ρωτήσεις άξιζε; Ίσως, ίσως άξιζε και να περιμένω για ένα καλό δίλιτρο nc στα 10.000€ προς το φθινόπωρο. Σίγουρα δεν αξίζει αν θες να πας σε sporty να βρεις ένα 1.6 με 4000€ και να αρχίσεις να βάζεις πράγματα πάνω θα βγει πιο ακριβό. Εκεί αξίζει να περιμένεις, όπως περίμενα κι εγώ.

mixalis.gls:
Κοιτα καπου εκει κι εγω υπολογιζω για ενα σωστο και συντηρημενο αυτοκινητο.Θα με ενδιεφερε επισης να ειναι 1.8 sporty γνησιο ομως με τα δεσιματα του κομπλε με 6αρι σασμαν,VVT κι ας ειναι χρεπι με λιγοτερα χρηματα και θα το κανω εγω σιγα σιγα οπως πρεπει.Οπως ειπες κι εσυ πλεον βρισκεις NC οποτε και τα 6500 πλεον μοιαζουν πολλα για το nb.

fylpa17:

--- Quote from: mixalis.gls on August 18, 2019, 03:06:47 AM ---Κοιτα καπου εκει κι εγω υπολογιζω για ενα σωστο και συντηρημενο αυτοκινητο.Θα με ενδιεφερε επισης να ειναι 1.8 sporty γνησιο ομως με τα δεσιματα του κομπλε με 6αρι σασμαν,VVT κι ας ειναι χρεπι με λιγοτερα χρηματα και θα το κανω εγω σιγα σιγα οπως πρεπει.Οπως ειπες κι εσυ πλεον βρισκεις NC οποτε και τα 6500 πλεον μοιαζουν πολλα για το nb.

--- End quote ---

Ναι η διαφορά είναι ότι βρίσκεις χρεπι nc με 6500 θεωρώ ότι θες 8+ για κάτι που να αξίζει και πολύ καλό sporty αν βγει με 6000+500 σε διορθώσεις.
Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες στα λεφτά φυσικά. Έπειτα είναι και τι σου αρέσει οδηγικά και σε τι χωράς καλύτερα.

mixalis.gls:
Ναι συμφωνοι απλα αν μπεις στη διαδικασια να δωσεις 6.5κ για nb δινεις 8-8,5κ για καλο nc 1.8 Θεωρω οτι μεχρι 5κ ειναι αρκετα για το nb.Παντα μιλαμε για νορμαλ αυτοκινητα χωρις εξτρα απλα σε εργοστασιακη μορφη και με σωστη συντηρηση

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version