!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
fylpa17:
Έχω βρει με πολύ ψάξιμο εκτός car sporty μαμά, με hardtop 2 οδηγοί, εσωτερικά θέμα στο κάθισμα, θέμα με το ac, είχε περίοδο ακινησίας το έβαζαν μπρος έκαναν μικρές βόλτες, το έχει 65χρονος. Θέλει μάζεματα στους προφυλακτήρες έχει γρατσουνιές κλπ μόνο όχι χτυπήματα.
3800€ και σκέφτομαι ότι άντε να δώσω αλλά 1500€ πολύ βαριά για όλα και κάποια πράγματα που θέλει. Να το δω;
Jhngeorgas:
--- Quote from: fylpa17 on June 12, 2019, 09:07:37 PM ---Έχω βρει με πολύ ψάξιμο εκτός car sporty μαμά, με hardtop 2 οδηγοί, εσωτερικά θέμα στο κάθισμα, θέμα με το ac, είχε περίοδο ακινησίας το έβαζαν μπρος έκαναν μικρές βόλτες, το έχει 65χρονος. Θέλει μάζεματα στους προφυλακτήρες έχει γρατσουνιές κλπ μόνο όχι χτυπήματα.
3800€ και σκέφτομαι ότι άντε να δώσω αλλά 1500€ πολύ βαριά για όλα και κάποια πράγματα που θέλει. Να το δω;
--- End quote ---
Kαλό θα ήταν να μην το δεις απλα δωσε μουυ το τηλ του ανθρωπου που το δινει κ σβηστο εσυ, μην την πατήσει κανενας άλλος :P
panos2171:
--- Quote from: kostas13 on June 12, 2019, 08:55:26 AM ---το δικο μου ειναι 2004 [δεν το εχει οδηγησει ουτε ο γιος μου ]με 75.645 σημερα , το ζηταγε φιλος εδω στη λευκαδα περσι με 7.500 δεν το εδωσα γιατι το εχω να κανω καμια βολτα μεχρι το εξοχικο 32χιλομετρα [οταν παω μονος μου] και δεν μου κοστιζει τιποτα , πηρε ενα του 2005 με υφασμα οροφη με 6000 136.000 χιλιομετρα , η οροφη εχει ξεβαψει σε καποια σημεια , το λαμπακι του αεροσακου ειναι μονιμα αναμεννο και λυση δεν βρησκει , τακακια σερβις κ.λ.π ειναι και χαμηλομενο χαλασμενα μπαμ στοπ, τα δερματα ψιλοχαλασμενα ...δηλαδη η το παιρνεις τζαμπα και το μαζεβεις η το παιρνεις τζιτζι καλυτερα [εκτος και εισαι φαναρτζης] και δεν ασχολεισαι παρα μονο μετα απο 2 χρονια λαστιχα τεσσερα μπουζι και καθε χρονο λαδια και φιλτρο λαδιου ....δεν το παιζω ξερολας απλα βλεπω το δικο μου και καποια αλλα που κυκλοφορουν εδω κοντα
--- End quote ---
Ζήταγε ΝΒ με 7500€ και πήρε NC με 6000;; :???:
kostas13:
οχι φιλε μου ΝΒ πηρε του 2005 αυτα στο τελος που φοραγαν κουκουλα υφασμα
Liakos:
--- Quote from: kostas13 on June 13, 2019, 08:05:11 AM ---οχι φιλε μου ΝΒ πηρε του 2005 αυτα στο τελος που φοραγαν κουκουλα υφασμα
--- End quote ---
Οι πιο ωραιες εκδοσεις NB/NBFL κατα την αποψη μου! :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version