!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (881/1050) > >>

fylpa17:

--- Quote from: kostas13 on June 11, 2019, 09:22:19 PM ---οτι πληρωνεις παιρνεις  λεει καποιος , δηλαδη εγω δεν θα αγοραζα με σχεση την τιμη αλλα με σχεση το ιστορικο , δηλαδη ελληνικο πρωτος ιδιοκτητης και οχι αμαξι της αθηνας ,που εχει δουλεψει ατελειωτες ωρες στα φαναρια ,και φυσικα θα εβλεπα και τον ιδιοκτητη ηλικια κ.λ.π. [το ξερω δεν υπαρχουν πολλα επαρχια και να ειναι και 60 χρονων] εκτος και το θελει καποιος το καμπριο για να περασει το καλοκαιρι του, οσο  αν δεν δουλεβει το ενα η ειναι χαλασμενο, το αλλο και θελει και να το πουλησει δειχνει οτι ειναι κατσαπλας μακρια  .       Υ.Γ. αυτη ειναι η γνωμη μου μπορει να μην εχω και δικιο                                                 

--- End quote ---

Δεν αγοράζω με βάση την τιμή, έχω θέσει απλά κάποια όρια. Κανένα από αυτά που προτάθηκαν δεν είναι φτηνό ή δε καταλήγει φτηνό μετά τα μαζέματα.
Εκτός Αθήνας με καλά χλμ σε λογική τιμή είναι 1-2 αυτοκίνητα αν και θέλουν πολλά μαζέματα ή είναι μακριά όπως αυτό https://www.car.gr/22588636-mazda-mx-5-miata με δύσκολο έλεγχο. Ισως είναι λάθος σεζόν.

kostas13:
το δικο μου ειναι 2004 [δεν το εχει οδηγησει ουτε ο γιος μου ]με 75.645 σημερα , το ζηταγε φιλος εδω στη λευκαδα περσι  με 7.500 δεν το εδωσα γιατι το εχω να κανω καμια βολτα μεχρι το εξοχικο 32χιλομετρα [οταν παω μονος μου] και δεν μου κοστιζει τιποτα , πηρε ενα του 2005 με υφασμα οροφη με 6000 136.000 χιλιομετρα , η οροφη εχει ξεβαψει σε καποια σημεια , το λαμπακι του αεροσακου ειναι μονιμα αναμεννο και λυση δεν βρησκει , τακακια σερβις κ.λ.π ειναι και χαμηλομενο χαλασμενα μπαμ στοπ, τα δερματα ψιλοχαλασμενα ...δηλαδη η το παιρνεις τζαμπα και το μαζεβεις η το παιρνεις τζιτζι καλυτερα [εκτος και εισαι φαναρτζης] και δεν ασχολεισαι παρα μονο μετα απο 2 χρονια λαστιχα τεσσερα μπουζι και καθε χρονο λαδια και φιλτρο λαδιου ....δεν το παιζω ξερολας απλα βλεπω το δικο μου και καποια αλλα που κυκλοφορουν εδω κοντα

topetwrx:
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω στο θέμα αριθμού ιδιοκτητών, όπως και για τα βιβλία συντήρησης, για τα οποία έχω γράψει στο παρελθόν. Όλα είναι σχετικά και το μόνο που μπορεί να μας ησυχάσει το κατά το δυνατόν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου. Προφανώς και ο ένας ιδιοκτήτης καθιστά πιο εύκολη την άντληση πληροφοριών. Το δικό μου πχ μαζί με εμένα είχε 5 ιδιοκτήτες! Δεν με ένοιαξε. Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε και βρέθηκε άριστο, με πραγματικά κατά τα φαινόμενα χιλιόμετρα. Μέχρι τώρα είναι όλα άψογα! Φίλος που πήρε μετά από εμένα ίδιο, βρήκε πρώτο χέρι με 60000 χιλ. πραγματικά και ήταν παρτάλι! Φυσικά απορρίφθηκε άμεσα!

philosopher:
Η αγορά του μεταχειρισμένου δεν είναι άσπρο-μαύρο. Δε σου εγγυάται κανείς ότι το πρώτο χέρι θα είναι αστέρι ούτε και το 8ο χέρι θα είναι χρέπι.
Η στατιστική από την άλλη λέει ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου στο πρώτο χέρι και εναντίον σου στο 8ο.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας άνθρωπος σοβαρός (πχ Λευκαδίτης, δεν έχω καναματαδεί πιο ενδελεχή έλεγχο) να το ελέγξει και είσαι ΟΚ. Μηχανολογικά, ότι και να λέμε πέρα από τα πολύ βασικά είναι λαχείο.

mononoke:
Στις ανακατασκευές ισχύει το αρχαιο ρητό: «πόσα εισαι διατεθιμενος να δώσεις; Διπλασίασε τα!»
Στην αγορά μεταχειρισμένου λοιπόν ισχύει πως ότι πληρώνεις παίρνεις και το καλύτερο που θα βρεις στοιχίζει λιγότερο απο κατι φθηνότερο που θέλει δουλίτσα. Just my 2 cents

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version