!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (89/1050) > >>

T.B.:
Edit : υπάρχουν διαθέσιμα μεταχειρισμένα mk2 σε άριστη κατάσταση και καλή τιμή. Υπάρχουν επίσης άριστα αυτοκίνητα σε πιο υψηλή τιμή. Υπάρχουν (δυστυχώς) ταλαιπωρημένα αυτοκίνητα σε υψηλή τιμή που προφανώς οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν ιδέα για τα υπόλοιπα που πωλούνται.
Υπάρχουν φυσικά και συνειδητοποιημένοι πωλητές που ναι μεν είναι ταλαιπωρημένα τα αυτοκίνητα αλλά ρίχνουν την τιμή.

Έχω δει συνολικά 8 αυτοκίνητα, τα 3 είναι να τα αγοράσεις χθες!!! Τα άλλα 3 όμως και να στα χάριζαν δεν τα έπαιρνες...  ...anyway, θέλει ψάξιμο και ευκαιρίες υπάρχουν. Και φυσικά όπως ανέφερα υπάρχουν μερικά ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

dcarrier:

--- Quote from: T.B. on September 30, 2013, 10:08:45 PM ---Edit : υπάρχουν διαθέσιμα μεταχειρισμένα mk2 σε άριστη κατάσταση και καλή τιμή. Υπάρχουν επίσης άριστα αυτοκίνητα σε πιο υψηλή τιμή. Υπάρχουν (δυστυχώς) ταλαιπωρημένα αυτοκίνητα σε υψηλή τιμή που προφανώς οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν ιδέα για τα υπόλοιπα που πωλούνται.
Υπάρχουν φυσικά και συνειδητοποιημένοι πωλητές που ναι μεν είναι ταλαιπωρημένα τα αυτοκίνητα αλλά ρίχνουν την τιμή.

Έχω δει συνολικά 8 αυτοκίνητα, τα 3 είναι να τα αγοράσεις χθες!!! Τα άλλα 3 όμως και να στα χάριζαν δεν τα έπαιρνες...  ...anyway, θέλει ψάξιμο και ευκαιρίες υπάρχουν. Και φυσικά όπως ανέφερα υπάρχουν μερικά ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

--- End quote ---

Όσον αφορά τα 3 που αναφερεις οτι είναι σε πολυ καλη κατασταση, προσανατολιζεσαι στο να παρεις καποιο απο αυτα η να δεις και αλλα? Ποιο ειναι περιπου το  budget σου?

T.B.:
Σίγουρα ένα από τα 3 με ενδιαφέρει, είμαι σε στάδιο πώλησης άλλου αυτοκινήτου που έχω βέβαια που με τρενάρει αφού ακυρώθηκε η πώληση τελευταία στιγμή πριν 1 εβδομάδα. Η αγορά είναι δύσκολη και έχει πολλά μπρος - πίσω αλλά τα εμπορικά μοντέλα εξακολουθούν να πουλάνε και να αλλάζουν χέρια.

Το πιο καθαρό nbfl ήταν στα Βριλήσσια με ελάχιστα χιλιόμετρα και πουλήθηκε όπως ήταν φυσικό πριν 10 μέρες. Θεωρώ ότι ειδικά με ένα αυτοκίνητο που βρήκα από τα 8 δεν θα μπω στην διαδικασία να δω άλλα, αν και έχουν προστεθεί στο car τις τελευταίες μέρες 1-2 καλές περιπτώσεις. Φαινομενικά τουλάχιστον καλές περιπτώσεις, γιατί 1-2 που είδα και φαινόντουσαν άριστα από τις φωτό, από κοντά ήταν εντελώς διαφορετικά. Ειδικά στο ένα είχαν κάνει τοπική βαφή στον προφυλακτήρα και έμοιαζε λες και είχε βαφτεί με ντουκόχρωμα και πινέλο.

Ένα θέμα πάντως που δεν είναι στάνταρ σε κανένα αυτοκίνητο είναι αυτό με την μπροστινή πινακίδα, άλλος δεν την έχει καθόλου, άλλος την έχει ξάπλα στον προφυλακτήρα, ενός ήταν βιδωμένη αλλά με βίδες άσχετες και χωρίς βάση με αποτέλεσμα να φαίνεται το σπείρωμα της βίδας!!!

Σχετικά με το budget ξεκίνησα για 4.000€ αλλά μπορεί να το πάω στα 6.000€  για ένα αυτοκίνητο που θα είναι σε άριστη κατάσταση και το μόνο που θα θέλει θα είναι ένα σετ λάστιχα.

ELTASSOS:

--- Quote from: T.B. on October 01, 2013, 01:32:43 AM ---

Σχετικά με το budget ξεκίνησα για 4.000€ αλλά μπορεί να το πάω στα 6.000€  για ένα αυτοκίνητο που θα είναι σε άριστη κατάσταση και το μόνο που θα θέλει θα είναι ένα σετ λάστιχα.

--- End quote ---

με λιγο ψαξιμο και υπομονη στα 6000 πας για NC 1.8

T.B.:
Από τα 2 καθαρά (υποτίθεται) nbfl που έδωσα για έλεγχο το ένα έχει εμπλακεί σε 2 τρακαρίσματα 2005 & 2006 με υπαιτιότητα του ιδιοκτήτη. Τελικά μάλλον μόνο 1 είναι άριστο από οσα εχω βρει.

Υ.Γ. Το σκέφτομαι το nc αλλά από look δεν μου αρέσει όσο το nb. Ειδικά μπροστά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version