!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Liakos:
--- Quote from: fylpa17 on June 11, 2019, 06:07:48 PM ---Επίσης σκέφτομαι αυτό το nc που θέλει κάποια μαζέματα (έχει μπάλωμα στη κουκούλα, θέλει επισκευή θέση του οδηγού, θέλει σέρβις, πιθανώς λάστιχα τον χειμώνα) αλλά είναι οκ γενικά
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/21186479/
--- End quote ---
Φυσικα δεν ειναι high οπως αναφερει. Οσο καθαρο κι αν ειναι ενα αυτοκινητο, οι ψευδεις δηλωσεις ενος ιδιοκτητη για μενα δειχνουν ειτε κουτοπονηρια ειτε ασχετοσυνη και θα με εκαναν διπλα προσεκτικο. Ουτε φυσικα ειναι προβλημα ολων των NC τα σκιαστρα...
υ.γ: Τοση σαλτσα και φανφαρα στην περιγραφη και το μπαλωμα στην κουκουλα αβαβα... :-\
υ.γ2: Το αυτοκινητο παντως φαινεται αρκετα σωστο και το μπαλωμα στην κουκουλα ειναι ενας σοβαρος λογος μειωσης της τιμης.
fylpa17:
--- Quote from: Liakos on June 11, 2019, 07:14:59 PM ---
--- Quote from: fylpa17 on June 11, 2019, 06:07:48 PM ---Επίσης σκέφτομαι αυτό το nc που θέλει κάποια μαζέματα (έχει μπάλωμα στη κουκούλα, θέλει επισκευή θέση του οδηγού, θέλει σέρβις, πιθανώς λάστιχα τον χειμώνα) αλλά είναι οκ γενικά
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/21186479/
--- End quote ---
Φυσικα δεν ειναι high οπως αναφερει. Οσο καθαρο κι αν ειναι ενα αυτοκινητο, οι ψευδεις δηλωσεις ενος ιδιοκτητη για μενα δειχνουν ειτε κουτοπονηρια ειτε ασχετοσυνη και θα με εκαναν διπλα προσεκτικο. Ουτε φυσικα ειναι προβλημα ολων των NC τα σκιαστρα...
υ.γ: Τοση σαλτσα και φανφαρα στην περιγραφη και το μπαλωμα στην κουκουλα αβαβα... :-\
υ.γ2: Το αυτοκινητο παντως φαινεται αρκετα σωστο και το μπαλωμα στην κουκουλα ειναι ενας σοβαρος λογος μειωσης της τιμης.
--- End quote ---
Ναι είναι ενοχλητικό όπως και το special edition nardi Torino και πολλά άλλα σε αγγελίες.
Κάποιο σχόλιο για το βιολετί με το χαλασμένο ac και λαμπάκι αερόσακου; Υποστηρίζει ότι είναι 70€ Φιξ το καθένα και δε τα έκανε λόγω χρόνου. Προβληματίζομαι μην μείνω χωρίς ac ή θέλω 600-700€ για να παίξει.
Αν πάω σε NC σκέφτομαι να βάλω αλλά 2 να βρω κάτι καλό δηλαδή στα 8500-9500€.
Για nb/nbfl παίζω ως τα 5500€.
mx5silver:
χωρις παρεξηγηση, αλλα βλεπω από το 2016 ψάχνεις για μχ5, και εχουμε 2019...
3 χρονια δεν εχει βρεθει κατι καλο?
fylpa17:
--- Quote from: mx5silver on June 11, 2019, 08:39:10 PM ---χωρις παρεξηγηση, αλλα βλεπω από το 2016 ψάχνεις για μχ5, και εχουμε 2019...
3 χρονια δεν εχει βρεθει κατι καλο?
--- End quote ---
Βρέθηκε nb και πουλήθηκε πολύ κακώς γιατί υπήρχε rx-8 που επίσης πουλήθηκε για παλιοσίδερα μετά από τρακάρισμα.
Φυσικά και έχουν βρεθεί απλά όχι σε φάση που ήμουν να αγοράσω.
Και τώρα είμαι πάλι σε φάση αγοράς με κάποια λεφτά από την ασφαλιστική και είμαι ανάμεσα σε 2 rx-8 που είναι όμως πολύ μακριά και δεν είναι εύκολο να γίνει πλήρης έλεγχος και mx-5 που το προτιμώ γιατί ούτως ή άλλως είναι δεύτερο αυτοκίνητο.
kostas13:
οτι πληρωνεις παιρνεις λεει καποιος , δηλαδη εγω δεν θα αγοραζα με σχεση την τιμη αλλα με σχεση το ιστορικο , δηλαδη ελληνικο πρωτος ιδιοκτητης και οχι αμαξι της αθηνας ,που εχει δουλεψει ατελειωτες ωρες στα φαναρια ,και φυσικα θα εβλεπα και τον ιδιοκτητη ηλικια κ.λ.π. [το ξερω δεν υπαρχουν πολλα επαρχια και να ειναι και 60 χρονων] εκτος και το θελει καποιος το καμπριο για να περασει το καλοκαιρι του, οσο αν δεν δουλεβει το ενα η ειναι χαλασμενο, το αλλο και θελει και να το πουλησει δειχνει οτι ειναι κατσαπλας μακρια . Υ.Γ. αυτη ειναι η γνωμη μου μπορει να μην εχω και δικιο
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version