!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
luigid:
--- Quote from: metheta on May 25, 2019, 12:42:07 AM ---Καλησπέρα, πρώτο μήνυμα (νομίζω) εδώ :)
Μεταμεσονύκτιες σκέψεις τριγυρίζουν γύρω από τις παρακάτω επιλογές:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/22702990/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/22159755/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/14861244/
Το τελευταίο μοιάζει η πιο ολοκληρωμένη πρόταση.
Μήπως τυχαίνει να γνωρίζετε κάτι για τα οχήματα; Κάτι που πρέπει να προσέξω;
Σκέφτομαι μέσα στο ΣΚ να δω κάποια από αυτά.
Μια συμβουλή θα βοηθήσει να μπω κι εγώ στο γκρουπ των ευτυχών κατόχων (συντομότατα ή όταν εμφανιστεί κάποια καλύτερη περίπτωση)
Ευχαριστώ,
Μιχάλης
--- End quote ---
Θα ξεκινουσα απο το Niseko που ανηκε σε μελος του φορουμ και πηγε σε μελος του φορουμ και οσα αναφερει ειναι αληθη.
Το αν θα σου αρεσει ειναι θεμα προσωπικο.
Καλα ψωνια!
Liakos:
Σε ωραια φαση βρισκεσαι, με ενδαφερουσεϛ επιλογεϛ!
xaxar:
Το 1ο,το niseko δηλαδη,ειναι σε άριστη κατασταση,συντηρημενο οπως πρέπει,οτι γραφει ειναι αληθή,το έχει για αυτοκίνητο βόλτας,το εχω οδηγησει κιόλας ειναι πολύ καλή επιλογή!
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Alex:
Επιτέλους ένας άνθρωπος που δεν "ψάχνω nc μέχρι 5000 αγορά μετρητοίς, ζεστά, μπροστά, για στείλτε πμ".
Θες 2.0 ή 1.8?
Απτα δίλιτρα νομίζω θα διάλεγα το γκρι κι ας έχει περισσότερα χιλιόμετρα. Το μαύρο είναι του πρώτου χρόνου παραγωγής και ναι, παίζει ρολο όσον αφορά διάφορες βελτιώσεις κατά τη διάρκεια παραγωγής ενός μοντέλου. Εκτός αυτού, το μαύρο το πλύνεις δεν το πλύνεις, φαίνεται βρώμικο εκτός κι αν το παρκάρεις σε vacuum.
Αν θες, από περιέργεια, έχει ένα 2.0 με 35Κ χιλιόμετρα στα 12χιλιάρικα, γκρι, 6 χρόνια αγγελία. Χτύπα ένα τηλέφωνο για παζάρι, εκείνο πρέπει να είναι πραγματικά αδούλευτο, αν είναι παρκαρισμένο και μέσα, θα είναι σαν καινούργιο. Αν έψαχνα και ήμουν διατεθημένος να παρω κάτι καλό λίγο πιο ακριβά (αυτό δείχνει η πρόθεσή σου), θα του τηλεφωνούσα.
Όσον αφορά το νισέκο, φαίνεται καλοσυντηρημένο, δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τα παιδιά. Προσωπικά, θα έβγαζα σχεδόν τα πάντα απτο εσωτερικό, που έχουν να κανουν με νίκελ από ιλ. Επίσης, πρέπει κάποιος κάποτε να βγει μπροστά... αν το πάρεις, σε παρακαλώ, βάλε μαύρο δέρμα σε τιμόνι λεβιέ φούσκα με σοκολά ραφές. Έλεος τόσα χρόνια! :)
Sent from my Nokia 3310
metheta:
--- Quote from: Alex on May 25, 2019, 11:41:02 AM ---Επιτέλους ένας άνθρωπος που δεν "ψάχνω nc μέχρι 5000 αγορά μετρητοίς, ζεστά, μπροστά, για στείλτε πμ".
Θες 2.0 ή 1.8?
Απτα δίλιτρα νομίζω θα διάλεγα το γκρι κι ας έχει περισσότερα χιλιόμετρα. Το μαύρο είναι του πρώτου χρόνου παραγωγής και ναι, παίζει ρολο όσον αφορά διάφορες βελτιώσεις κατά τη διάρκεια παραγωγής ενός μοντέλου. Εκτός αυτού, το μαύρο το πλύνεις δεν το πλύνεις, φαίνεται βρώμικο εκτός κι αν το παρκάρεις σε vacuum.
Αν θες, από περιέργεια, έχει ένα 2.0 με 35Κ χιλιόμετρα στα 12χιλιάρικα, γκρι, 6 χρόνια αγγελία. Χτύπα ένα τηλέφωνο για παζάρι, εκείνο πρέπει να είναι πραγματικά αδούλευτο, αν είναι παρκαρισμένο και μέσα, θα είναι σαν καινούργιο. Αν έψαχνα και ήμουν διατεθημένος να παρω κάτι καλό λίγο πιο ακριβά (αυτό δείχνει η πρόθεσή σου), θα του τηλεφωνούσα.
Όσον αφορά το νισέκο, φαίνεται καλοσυντηρημένο, δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τα παιδιά. Προσωπικά, θα έβγαζα σχεδόν τα πάντα απτο εσωτερικό, που έχουν να κανουν με νίκελ από ιλ. Επίσης, πρέπει κάποιος κάποτε να βγει μπροστά... αν το πάρεις, σε παρακαλώ, βάλε μαύρο δέρμα σε τιμόνι λεβιέ φούσκα με σοκολά ραφές. Έλεος τόσα χρόνια! :)
Sent from my Nokia 3310
--- End quote ---
Αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας :)
Παραθέτω σκέψεις μου που θα σας βοηθήσουν να πιάσετε το σκεπτικό μου:
- Επι του παρόντος είμαι με ένα fiesta sport 1.6 (είναι...μαμά), ωραίο, στριφτερό, ψιλογκαζιάρικο (130 παρακάτι άτια)
- Ψάχνω κάτι πιο πονηρό και μάλλον κάτι πιο γκαζιάρικο. Το πρώτο το προσφέρει η πισωκίνηση (και το μπλοκέ, που εσκεμμένα περιλαμβάνουν και οι τρεις προτάσεις), το δεύτερο πιστεύω μόνο το 2.0
- Κατ' εμέ οι 2λιτρες προτάσεις είναι πιο ολοκληρωμένες, πιο....αυτοκίνητα ας μου επιτραπεί να πω
Φαντάζομαι εννοείς αυτό:
https://www.car.gr/9386681-mazda-mx-5
Αρχικά έχω βάλει το ψυχολογικό όριο των ±8Κ για λύση με το κλειδί στο χέρι (έξοδα μεταβίβασης, πιθανό σέρβις [που εκκρεμεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη], καινούρια λάστιχα, τέλη 19). Διαπιστώνω ωστόσο ότι υπάρχει ένα κενό στα διαθέσιμα μεταξύ 7-9Κ, κάποια τα δίνουν φθηνά αλλά είναι γυμνές (χωρίς ac!) εκδόσεις και κάποια μάλλον παραμελημένα. Οπότε προσπαθώ να ανεβάσω λίγο το διαθέσιμο budget για κάτι που αξίζει. Δε νομίζω να συζητούσε τέτοια απόκλιση, θα το δοκιμάσω όμως ;)
Μάλλον τελευταία ερώτηση για σήμερα, να οργανωθώ με sportmechanic για έλεγχο (εμπιστεύεστε;) ή προτείνετε κάποιον μάστορα (ιδανικά εξουσιοδοτημένο) που σε συνεννόηση κ με αντίστοιχη αμοιβή (πιθανώς) θα ελέγξει 2-3 πιθανές προτάσεις;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version