!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (873/1050) > >>

Babisek4:
Καλησπέρα στην ομάδα, σκέφτομαι για αγορά nb 1.8 και σε βάθος χρόνου να γίνει Facelift καθαρά για αισθητικούς λόγους!
Το θέμα μου είναι το εξής αξίζει το nb ( 1.8 )  να κάνω αυτή τη κίνηση έχει και εργοστασιακό μπλοκέ από όσο ξέρω.. ή προτιμότερο αγορά nbfl  1.6 και μετατροπή σε 1.8 vvt?
Το vvt το μοτέρ έχει μεγάλες διαφορές με το απλό 1.8?
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Liakos:
Γιατί δε κοιτάς εξαρχής NBFL 1.8 ?

Babisek4:
Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου , ο λόγος που δεν κοιτάω για nbfl 1.8 είναι ότι οι τιμές είναι πάνω από το μπάτζετ που διαθέτω και η "φυγή" μου είναι to nb και θα γίνει σιγά σιγά ένα project!

HarryB:
Το να παρεις ΝΒ, να το κανεις FL και μετα 1.8 θα σου κοστισει σιγουρα πολυ περισσοτερο απο το να το παρεις ετοιμο παντως.

philosopher:

--- Quote from: HarryB on May 22, 2019, 11:02:57 AM ---Το να παρεις ΝΒ, να το κανεις FL και μετα 1.8 θα σου κοστισει σιγουρα πολυ περισσοτερο απο το να το παρεις ετοιμο παντως.

--- End quote ---

Αυτό.
Κάνε λίγο υπομονή, βρες ένα αμάξι όπως το θες και πάρτο. Αλλιώς θα σου κοστίσει αρκετά παραπάνω, βέβεια επειδή είναι σε βάθος χρόνου μπορεί να σου φανεί πιο ήπιο αλλά σκέψου συνολικά σαν αμάξι την μια και την άλλη περίπτωση.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version