!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
harisport:
Αυτο που ανεβασες φαινεται καλο και ειχα μιλησει με τον ιδιοκτητη και ηταν κομπλε τυπος, απλα κολλησε σε αλλο γιατι ειχα εμμονη με το μαυρο. Βεβαια το οτι φοραει ελατηρια και πισω μονο αντιστρεπτικη, σημαινει οτι τα βραδια δεν ηταν και το πιο ησυχο παιδι, αλλα σιγα, και ποιος ειναι; :angel: Τσεκαρε και αυτο εδω, θυμαμαι οτι το πουλαγε 7-7.5 νομιζω και ακατεβατα και φαινεται οντως καθαρο αν σου αρεσει το ασημι. Πρεπει να ναι προσεγμενο γιατι εχει μαλλον εργοστασιακη κουκουλα ακομα καθως εχει την μπροστινη ενισχυση, στην οποια εχουν βγει ελαχιστα οι κολλες σε αντιθεση με αρκετα. Το λεω αυτο γιατι εμενα δεν εχει την μπροστινη ενισχυση και μου παν οτι ειναι αλλαγμενη με του επομενου(2009-10+) και μεσα στη mazda. Αν κανω λαθος για το τελευταιο, πειτε μου.
Επισης να ψαχνεις, εκτος απο φανοποιεια και μηχανικα, για νερα. Σηκωνε την μοκετα στο πορτμπαγκαζ να δεις αν εχει απο κατω υγρασια, σκουρια και αν μυριζει υγρασια. Βαλε το χερι σου και τριψε τον κετσε απο κατω και μυρισε να δεις αν βγαζει αρωμα υγρασιας, που σημαινει οτι ψιλο-εμπαζε. Το ιδιο κανε οσο μπορεις και στα πατακια εμπρος. Ψαξε καμια φωτο στο πως ειναι τα mx5 nc drain holes και ριξε λιγο νερο εκει με το μπουκαλι, να δεις αν τρεχει κατω στον δρομο ευκολα. Αν κολλησει το νερο σημαινει οτι και για εστω λιγο καιρο, ειναι φρακαρισμενηη υδρορροη και τα νερα οταν βρεχει, καπου μαζευονται. Η υδρορροη πλενεται και πρεπει, απλα στο λεω οτι αυτο ισως σημαινει οτι το αμαξι εμπαζε νερα και ισως εχεις θεματα με μουχλα ή σκουρια κατω απο πλαστικα-μοκετες.
RedRevs:
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Αυτά που είπες μου είναι πολύ χρήσιμα.Θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω για ο,τι γίνει! ;D
Mendeleev:
https://www.car.gr/14639398-mazda-mx-5-nardi-torino-mk-2-5
ειναι καποιος απο δω; το ξερουμε το αμαξι;
RustRat:
Για να γραφει Ναρτι Ταυρινο, δε νομιζω να εχει επαφη με το φορουμ
Sent from my iPhone using Tapatalk
panos2171:
Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page