!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
giwrgosp02:
jSkyline σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Οπότε ουσιαστικά βρίσκομαι στο έλεος του πωλητή, όπως και αυτός πριν από εμένα, για το αν είναι αληθινά τα χιλιόμετρα ή όχι. Ενθαρρυντικό.... :tanevramou: Σίγουρα δεν περιμένω ότι θα βρω αμάξι σε κατάσταση βιτρίνας, αλλά επειδή την έπαθα με το τωρινό μου αμάξι ( ολίκη βαφή η οποία άρχισε να οξειδώνεται μέσα στην τετραετία ) θα ήθελα να ξέρω τι τύχον με περιμένει, για αυτό και ρώτησα .
Hayate:
--- Quote from: giwrgosp02 on October 23, 2018, 06:08:27 PM ---Hayate σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα αλλιώς θα το είχα κοιτάξει ήδη. Πάντως από τις φωτογραφίες φαίνεται να λείπει η ποδιά και ο προφυλακτήρας έχει κενά. Είχε βρέθει σε κάποιο ατύχημα το παιδί? Παρεμπιπτόντως εάν γνωρίζει κανείς, υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος να ελέγξει κανείς τα χιλιόμετρα πέρα από αρχεία κτεο και service. Απ' όσο ξέρω στο nbfl τα χιλιόμετρα αποθηκεύονται στο καντράν μόνο. Ισχύει?
--- End quote ---
Το αγόρασε κάπου στο 08 με σπασμένο προφυλακτήρα στο κάτω μέρος απο ράμπες κτλ καθώς ήταν ήδη χαμηλωμένο, επίσης είχε αρκετές γρατσουνιές.
Κανένα χρόνο μετά του βαθούλωσε την πόρτα ένα μηχανάκι κ ο μάστορας του πρότεινε να βάλουν και τον προφυλακτήρα στην δήλωση, του έβαλε αυτόν τον προφυλάκτηρα αλλά του είπε ότι ήθελε καιρό να βρει τα προβολάκια κ τα πλαστικά. Το παιδί έφυγε για Καναδά με το που το πήρε και απλά δεν ασχολήθηκε ποτέ όταν γύρισε αφού δεν τον ένοιαζε ούτε για τα προβολάκια ούτε για τα πλαστικά. Πάνω κάτω κάπως έτσι έγινε κ εννοείται πως είναι σπόρτυ, φαίνεται πανεύκολα.
Το θέμα είναι ότι το αμάξι δεν έχει τρακάρισμα ούτε απο τον πρώτο ιδιοκτήτη ούτε απο τον 2ο, και αυτό φαίνεται για πλάκα.
Το συγκεκριμένο νομίζω ότι έχει κ αρχείο σε κάποια μάζντα, επίσης είμαι σίγουρος ότι ήταν σχολαστικός στο λάδι.
Hayate:
Επίσης ισχύει κ αυτό που λέει ο Γιάννης απο πάνω, είναι ένα αμάξι 15 ετών, δεν γίνεται να είναι άβαφο, ούτε σε κατάσταση βιτρίνας με καινούρια λάστιχα κτλ. Και να είναι κάποιο έτσι σημαίνει ότι κάνει 10 βόλτες το χρόνο για 10-15 χρόνια κ προφανώς θα έχει διπλάσια τιμή απο τα άλλα και το 1/4 των χλμ τους.
panos2171:
15 χρονών αυτοκίνητο είτε θα είναι ξεθωριασμένο το χρώμα είτε θα είναι ξαναβαμμένο, ειδικά το NB που κυκλοφόρησε περισσότερο σε σκούρα χρώματα. Οπότε είτε παίρνεις ένα και το βάφεις είτε το παίρνεις με καλή κατάσταση χρώματος με την υποψία ότι ξαναβάφτηκε (και ελπίζεις να έγινε σωστά η βαφή).
Φυσικά αυτό δεν είναι ο κανόνας, μπορεί να είναι αυτοκίνητο πυλωτής που δεν έβγαινε ποτέ στον ήλιο και γινόταν σωστά το πλύσιμό του.
jSkyline:
--- Quote from: panos2171 on October 23, 2018, 08:35:52 PM ---Φυσικά αυτό δεν είναι ο κανόνας, μπορεί να είναι αυτοκίνητο πυλωτής που δεν έβγαινε ποτέ στον ήλιο και γινόταν σωστά το πλύσιμό του.
--- End quote ---
Αν είναι μαύρο και σε πυλωτή να είναι πάλι σκατά θα είναι το χρώμα του. Βασικά το βερνίκι του. Το χρώμα του μπορεί να την παλεύει λίγο οπως και στο δικό μου αλλά και πάλι δεν θα μπορείς ουτε να το γυαλίσεις, ουτε να το σώσεις κάπως.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version