!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (87/1050) > >>

Reverant:
Το προτελευταίο είναι και από τον πλέον προσεκτικό ιδιοκτήτη.

T.B.:
Ευχαριστώ Ηλία, Θάνος το όνομα μου. Χαχα το "γρήγορη τηλεδιάγνωση" ήταν αρκετά εύστοχο..! Μπορείς να πεις και "Iντερνετοδιάγνωση"!!

Δυστυχώς τα αυτοκίνητα από κοντά δεν είναι τόσο ωραία όσο στις φωτογραφίες, είτε στο εσωτερικό τους είτε εξωτερικά έχουν φθορές, κάποιες φορές λίγες - κάποιες φορές σε σημείο που να λες αυτό θέλει ολική βαφή για να ξαναγίνει αυτοκίνητο.
Περίμενα να είναι αλλιώς για αυτοκίνητα που για κάποιους είναι 2α-3α και έχουν μειωμένη χρήση, το αντίθετο όμως - κάποιοι τα έχουν εντελώς παρατημένα περιμένοντας απλώς να τα ξεφορτωθούν

Anyway, το συγκεκριμένο που αναφέρεις ότι έχει καλά specs δεν το έχω δει ακόμη. Από όσα έχω δει πάντως από θέμα εμφάνισης ξεχωρίζουν οι εκδόσεις Nardi Torino και Trilogy!!

Το 1.600cc είναι στην πυρά? Γιατί κυρίως για 1.600 ενδιαφέρομαι.

Reverant ευχαριστώ για την ενημέρωση.

jSkyline:
το 2 και το προτελευταιο φαινονται τα πιο αξιολογα, μετα το trilogy...

T.B.:
Μέχρι πρότινος μου άρεσε εμφανισιακά περισσότερο το 2ο, μέχρι που είδα το trilogy από κοντά! Είναι πανέμορφο και οι αντιθέσεις λευκού / μαύρου καταπληκτικές, το εσωτερικό του σε άψογη κατάσταση (ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα κλπ), ενώ και εξωτερικά είναι σε καλή κατάσταση αναλόγως της ηλικίας του.

Τα trilogy βέβαια όπως έχω διαβάσει δεν έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα, αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα στο car είναι μοντέλα 04/05, μήπως οι ιδιοκτήτες αναφέρουν την 1η άδεια στην Ελλάδα?

Γιατί στο παρακάτω link αναφέρει ότι η συγκεκριμένη έκδοση παράχθηκε το 2002 :
http://www.mx5life.com/forum/index.php/page/mazda_mx5_mk2_special_editions.html

Vroutos:
Το 2 ήταν ενός φίλου που το'χε πάρει καινούριο και το πρόσεχε σαν τα μάτια του. Με τον επόμενο ιδιοκτήτη δεν ξέρω πως πέρναγε.. Το προτελευταίο φοράει το ψυγείο νερού μου!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version