!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
To τελευταίο πιστεύω θα το ξέρουν οι βόρειοι.
Γενικά είναι μια σχετικά σπάνια έκδοση που λέγεται unplugged και το πιθανότερο είναι το αμάξι να είναι εισαγωγής. Ωραίες ζάντες φοράει :P
giwrgosp02:
Καλησπέρα παιδιά.
Ψάχνω και εγώ για nbfl, αποκλειστικά 1800αρι, κατά προτίμηση από 2003 και μετά και όσο πιο μαμά γίνεται. Μέχρι στιγμής τα διαθέσιμα αυτοκίνητα στο car δεν μου γεμίζουν το μάτι. Υπάρχει κάποιο μέλος ή γνωστός που να σκέφτεται να πουλήσει?
Ευχαριστώ
Hayate:
--- Quote from: giwrgosp02 on October 22, 2018, 03:44:11 PM ---Καλησπέρα παιδιά.
Ψάχνω και εγώ για nbfl, αποκλειστικά 1800αρι, κατά προτίμηση από 2003 και μετά και όσο πιο μαμά γίνεται. Μέχρι στιγμής τα διαθέσιμα αυτοκίνητα στο car δεν μου γεμίζουν το μάτι. Υπάρχει κάποιο μέλος ή γνωστός που να σκέφτεται να πουλήσει?
Ευχαριστώ
--- End quote ---
Είναι δύσκολη περίπτωση γιατί είναι ελάχιστα, ξέρω να σου πω για ένα τα εξής, είναι ατρακάριστο εντελώς σε σασί, τα χλμ είναι πραγμαγματικά αφού έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια 200 βόλτες κ 20 ταξίδια μόνο τα καλοκαίρια επειδή το παιδί πηγαινοέρχεται στον Καναδά απο μικρός. Πόλη δεν πρέπει να έχει μπει ποτέ αφού έχει μηχανή και άλλο αυτοκίνητο.
Ο μόνος λόγος που σκέφτεται να το δώσει είναι γιατί θέλει περισσότερο γκάζι αφού είχε στον Καναδά διάφορα αυτοκίνητα άνω των 3λίτρων και του λείπει.
Επίσης μετά απο μεγάλο ταξίδι που μόλις είχε κάνει το καλοκαίρι μου είπε ότι δεν καίει ούτε σταγόνα λάδι.
Το αμάξι είναι όλο μαμά εκτός απο κ/π και ελατήρια νομίζω.
Εν πάσει περιπτώση εγώ θα το πήγαινα σε 1-2 μάστορες για έλεγχο γιατί αν είναι εντάξει είναι καλή η τιμή του γι'αυτό που είναι.
https://www.car.gr/16262388-mazda-mx-5-mk2-5-sporty
giwrgosp02:
Hayate σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα αλλιώς θα το είχα κοιτάξει ήδη. Πάντως από τις φωτογραφίες φαίνεται να λείπει η ποδιά και ο προφυλακτήρας έχει κενά. Είχε βρέθει σε κάποιο ατύχημα το παιδί? Παρεμπιπτόντως εάν γνωρίζει κανείς, υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος να ελέγξει κανείς τα χιλιόμετρα πέρα από αρχεία κτεο και service. Απ' όσο ξέρω στο nbfl τα χιλιόμετρα αποθηκεύονται στο καντράν μόνο. Ισχύει?
jSkyline:
Ναι ισχύει. Πολλά θα μπορούσαν εύκολα να έχουν πειραγμένα χλμ.
Παντως μην περιμένεις να βρείς άψογο αμάξι 15+ χρονών και ειδικά 1.8 που ειναι ακόμα λιγότερα. Μια ποδιά που έτσι και αλλιώς κοπανάει συνεχώς απο κάτω. Ενας βαμμενος προφυλακτήρας η φτερο η πόρτα δεν ειναι και κανένα πρόβλημα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version