!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (855/1050) > >>

Reverant:
Δεν έχω δει ούτε ένα Sporty μέχρι που να μην είχε!

jSkyline:

--- Quote from: Reverant on October 07, 2018, 06:12:40 PM ---Δεν έχω δει ούτε ένα Sporty μέχρι που να μην είχε!

--- End quote ---
Θα με αναγκάσεις να σκαψω στη βιβλιοθήκη μου για να το βρω αλλα το θυμαμαι με βεβαιότητα οτι το ειχε με κουτάκια στον προαιρετικό. Έχω δει προσωπικά sporty χωρίς προβολάκια, αλλά δεν ξέρω αν ηταν καν ελληνικό.

Reverant:
Αν ήταν έξτρα δεν θα αναγραφόταν σαν έξτρα γραμμή στο τιμολόγιο; Το δικό μου είχε μία γραμμή Mazda MX-5 έκδοση Sporty 32.500€ και άλλη μια 511€ για τη σχάρα πορτ μπαγκάζ.

harisport:
Παιδιά ερώτηση SOS. Βρήκα nc, το τσέκαρα σε μηχανικό. Το Σάββατο που σήκωσα πίσω μοκέτα βρήκα με το χέρι ελάχιστη υγρασία. Σήμερα με τον μηχανικό δεν βρήκαμε καθόλου. Μου πε η ιδιοκτήτρια ότι είχε βάλει νερά πριν 1.5 χρόνο και τα στεγνωσαν απλά. Σκουριά δεν βρήκαμε. Της είπαν ότι θέλει αδιαβροχοποιηση;  Γνωρίζετε το κόστος;
Επίσης από τι παίζει να έβαλε νερά; από τις υδρορροές και άλλα να θέλουν καθαρισμό; Η κουκούλα εμφανισιακά είναι η πιο καλή που έχω δει, τέρμα μαύρη χωρίς να φαίνονται οι κόλλες ή οι γραμμές από μέσα. Αν είναι πριν το παρω θα της πω να πάμε λαμπίκο να το πλύνω με πιεστικο να δω αν βάζει νερά. Αν βάζει, θα δω νερά στο πορτμπαγκάζ ή και κάπου αλλού;
Ευχαριστω

Liakos:
90% βουλωμενες υδρορροες ή το κλασικο θεμα με τις ταπες μπροστα. Μπορεις και χωρις κοστος να τα φτιαξεις αυτα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version