!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (853/1050) > >>

iliasfyntanidis:
Εγώ προσωπικά 5500 για ένα sporty θα τα έδινα. Αλλά για ένα sporty χωρίς ερωτηματικά.Κουκούλα, φώτα ομίχλης, λειτουργικό ABS και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Βασικά θα ήταν και το μέγιστο που θα έδινα για ένα sporty όσο και αν μου αρέσει αυτή η έκδοση.

anvas94:
Μιλάμε για sporty έτσι (εάν είναι). Τι σχέση έχει ότι βρίσκεις nc σε αυτά τα λευτα; Συζητάμε για την καλύτερη / ποιο Ολοκληρωμένη έκδοση nbfl αυτή την στιγμή. Όταν υπάρχουν σε Αγγελία 16αρια και απλά 18αρια σε παρόμοιες τιμες , πως μπορούμε να προσδιορίσουμε εάν είναι καλή η τιμή για το sporty?
Εγώ σαν Ανδρέας για ένα καθαρο καλό Sporty μέχρι 6κ θα τα έδινα. Πολλά , λίγα δεν ξέρω πάντως εάν τα άξιζε θα τα έδινα.
Τσέκαρε αυτό που σου είπε ο Ηλίας πρώτον.
Δεύτερον τσέκαρε εάν υπάρχει η καλωδίωση για τα προβολακια.
Κοιτά να έχει μπλοκε. Συνήθως τα sporty είχαν fuji ( όχι Fujitsu)
Κοιτά προφανώς να έχει 6αρι σασμάν.
Κοιτά να έχει μπροστά θολομπαρα.
Κοιτά να έχει λαμπάκι ρεζέρβας στο κοντερ.
Κοιτά να έχει μεγάλα φρένα ( 270mm)
Κοιτά να γράφει bose στις πόρτες ( εάν δεν κάνω λάθος)

Αυτά δεν θυμάμαι κάτι άλλο

Sent from my iPhone using Tapatalk

anvas94:
Επίσης θερμενομενο καθίσματα θαρρω

panos2171:

--- Quote from: anvas94 on October 05, 2018, 10:12:30 PM ---Μιλάμε για sporty έτσι (εάν είναι). Τι σχέση έχει ότι βρίσκεις nc σε αυτά τα λευτα; Συζητάμε για την καλύτερη / ποιο Ολοκληρωμένη έκδοση nbfl αυτή την στιγμή. Όταν υπάρχουν σε Αγγελία 16αρια και απλά 18αρια σε παρόμοιες τιμες , πως μπορούμε να προσδιορίσουμε εάν είναι καλή η τιμή για το sporty?
Εγώ σαν Ανδρέας για ένα καθαρο καλό Sporty μέχρι 6κ θα τα έδινα. Πολλά , λίγα δεν ξέρω πάντως εάν τα άξιζε θα τα έδινα.

--- End quote ---

Ποιος είπε ότι βρίσκεις NC σε αυτά τα λεφτά; (που ΟΚ βρίσκεις αλλά όχι κάτι αξιοπρεπές). Η τιμή είναι λογική για ένα γνήσιο sporty αλλά μέχρι εκεί, σίγουρα δεν είναι ούτε ευκαιρία ούτε κάτι καλύτερο από ένα NC σε πολλούς τομείς. Στα 5000€ και κάτω εννοείται ότι δεν το συζητάμε καν.

jSkyline:

--- Quote from: anvas94 on October 05, 2018, 10:12:30 PM ---Δεύτερον τσέκαρε εάν υπάρχει η καλωδίωση για τα προβολακια.
Κοιτά να έχει μπλοκε. Συνήθως τα sporty είχαν fuji ( όχι Fujitsu)
Κοιτά προφανώς να έχει 6αρι σασμάν.
Κοιτά να έχει μπροστά θολομπαρα.
Κοιτά να έχει λαμπάκι ρεζέρβας στο κοντερ.
Κοιτά να έχει μεγάλα φρένα ( 270mm)
Κοιτά να γράφει bose στις πόρτες ( εάν δεν κάνω λάθος)

Αυτά δεν θυμάμαι κάτι άλλο

--- End quote ---
Κάποια απο αυτά που λες δεν μπορούν να συνυπάρξουν να ξερεις. Αν θες να εχει torsen και οχι fuji, τοτε δεν θα εχει καλωδιωση για προβολάκια και λαμπάκι. Γενικά διαφωνώ στο οτι ηταν η πιο ολοκληρωμένη εκδοση σε NBFL οταν τα memories 2 ηταν σαφώς καλυτερη εκδοση και χωρίς τα βαρετά μαύρα δέρματα στο εσωτερικό.

Παντως είναι λάθος η συγκριση NB με NC μονο και μονο επειδή έχουν και τα 2 τα ίδια κυβικά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version