!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (851/1050) > >>

dgeorgiboy:
τα λαστιχα είναι γυρω στο 2010 περιπου αλλα εχουν πολυ πελμα και δεν χρειαζονται αλλαγη λεει. το σκεφτομαι αρκετα γιατι ειναι αυτο που ψαχνω αλλα δε θελω να μου βγει ξινο μετα.

Skyggedans:

--- Quote from: dgeorgiboy on October 05, 2018, 09:01:24 AM ---τα λαστιχα είναι γυρω στο 2010 περιπου αλλα εχουν πολυ πελμα και δεν χρειαζονται αλλαγη λεει.

--- End quote ---

Άλλο ένα μαργαριτάρι.
 Ελπίζω εσύ να μην υιοθετείς τετοια άποψη για τα ελαστικά των αυτοκινήτων, γενικότερα.

dgeorgiboy:
προφανως και ειναι κατευθειαν για αλλαγη τα λαστιχα. οταν ομως ο αλλος σου λεει ολα αψογα και εγω δεν τα αλλαζα τι να απαντησεις. επειδη ειναι η εκδοση που θελω λεω να το παρω αλλα οχι σε αυτη την τιμη διοτι ξεφευγει. μηχανικα μου ειπε δεν εχει προβληματα. ψηνομαι πολυ αλλα σκεφτομαι τα αρνητικα αυτα και κολλαω

harisport:
Καλα αυτο με τα λαστιχα του 10, παιζει απλα να ναι επειδη ηθελε να γυρναει το αμαξι αρκετα. Αλλα δυστυχως υπαρχουν τετοιοι εκει εξω, που αλλαζουν λαστιχα με καθε αλλαγη 10ετιας
Αυτο με το abs, μπορεις ευκολα να το τσεκαρεις. Δες τι ασφαλεια εχει, 10αρα- 15αρα κλπ, παρε μια και οταν πας να το δεις, συνεδεσε τη αν την εχει βγαλει, να δεις αν δουλευει το abs. Η αληθεια ειναι οτι με λαστιχα 10ετιας, το abs οντως θα του δουλευε υπερωριες. Και τελος, να τσεκαρεις τα χλμ σιγουρα γιατι ειναι λιγα, με παλια κτεο αν υπαρχουν ή απο τον εγκεφαλο αν γινεται, αν και για τον ελεγχο απο εγκεφαλο δεν ξερω αν γινεται σε αμαξι τετοιας χρονολογιας.

harisport:
Θα σας κουρασω..παρτε το αποφαση!
Αυριο θα παω να δω ενα nc το οποιο εχει 85κ χλμ. Το αμαξι ειναι εισαγωγης απο Γερμανια πριν 2 χρονια. Θα δωσω αριθμο πλαισιου για να δουμε αν τυχον ειχε σερβις στη mazda στο εξωτερικο. Ξερετε ομως καποιον μαστορα, που ελεγχει τα χλμ στο εγκεφαλο, αν συμβαδιζουν με αυτα του κοντερ; Πηρα σε συνεργειο mazda εδω και μου πε οτι μπορει να τσεκαρει με αριθμο πλαισιου αλλα δεν ξερει πως γινεται με ελεγχο απο εγκεφαλο. Επισης διαβασα, οτι καλη ιδεα ειναι να ζητησω το χαρτι εκτελωνισμου που γραφει τα χλμ που μπηκε το αμαξι Ελλαδα. Γιατι για να μπει με λιγοτερο κοστος-φορο, οι εμποροι ανεβαζουν τα χλμ πριν μπει το αμαξι Ελλαδα γιατι ο φορος υπολογιζεται απο ηλικια αυτοκινητου και απο χλμ, και οταν μπει τα ριχνουν.
Ευχαριστω

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version