!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (848/1050) > >>

rado:
Ειναι για φτιάξιμο το αυτοκίνητο

SteliosR:
Αυτό που με πόνεσε πιο πολυ απο ολα ειναι πως δεν εχεις κανει ουτε μια παντα.

Παίζει να εισαι για ρεκόρ Γκίνες!!!

iliasfyntanidis:
Εγώ από τον Καλογρίτσα πάντως,με πάντα έφυγα. Της κακιάς ώρας βέβαια.

Nikos_d:

--- Quote from: rado on October 03, 2018, 10:13:02 PM ---Δεν σε εχω μπερδέψει Νίκο ξερω πολυ καλα ποιος εισαι για τον εξής Απλα λογο, το αυτοκίνητο το εχουν δει απο κοντά 3 άτομα ! Εσυ, ένας πιτσιρίκος 18 χρόνων με τον πατέρα του και μια κοπέλα ! Όσο για το άριστη κατάσταση συμφωνώ οτι ειναι υποκειμενικό ! για Μένα το δικο μου ειναι σε άριστη κατάσταση για πολλούς λόγους καταρχήν ειναι ένα αυτοκίνητο που δεν εχει κανει παντιλικι ποτε, ουτε εχει βαρέσει ποτε κόφτη και ελάχιστες έως μηδενικές φορες εχει παει πανω απο 140km ! Δεν εχει παρουσιάσει την παραμικρή ζημιά και στο συνεργείο εχει παει μόνο για τα service του ! Αυτα τα θεωρώ πολυ πιο σημαντικά απο μια φθορά στο κάθισμα και στο τιμόνι που το κόστος επισκευής ειναι πολυ χαμηλό !

--- End quote ---
Αυτά περί εφορίας και ότι είπα ότι το αμάξι σου μου άρεσε ποτέ δεν τα είπα όχι σε εσένα αλλά σε κανέναν. Και ξαναλέω ότι από οοολα στο καρ μέχρι 7χικ διάλεξα μερικά να δω και ένα από αυτά ήταν το δικό σου. Άρα σίγουρα ήταν ψηλά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αυτό που λέω είναι ότι το αμάξι θέλει συμμάζεμα μέσα έξω. Δεν είναι σε άριστη κατάσταση όπως γράφει η αγγελία και αν έχει καποιο μικρο χτύπημα από τον προηγούμενο κατοχο, έχει γίνει κακό μοντάρισμα μπροστά. Στο βάψιμο του προφυλακτήρα δεν σου βγάλανε το λάστιχο μπροστά που κλείνει με το καπό και το έβαψαν σρ σημεία και αυτό. Αυτά δεν βοηθάνε στον άλλον που έρχεται να το δει. Ακόμα και αν το αμάξι είναι καλό όντως. Άρα για να το κλείσουμε... Σου δώσαμε ένα κίνητρο να το συμμαζεψεις και να αναδείξει την πραγματική του κατάσταση. Εύχομαι να το πουλήσεις μετά από αυτό και θα είμαι ο πρώτος που θα σου πει καλοτάξιδο το επόμενο. Αν σε βοηθήσω να κόψεις και το κάπνισμα μιας και το επάγγελμα μου έχει να κάνει με την υγεία ακόμα καλύτερα  ;)

dgeorgiboy:
καλημέρα παιδιά, έχει κανείς αποψη για το συγκεκριμενο? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/15621336/ μίλησα με το παιδί και σε γενικές γραμμές μου τα ειπε καλα. ψάχνω καιρο για τη συγκεκριμενη εκδοση. καθε βοηθεια καλοδεχουμενη

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version