!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Nikos_d:
Παιδιά το "άριστη κατάσταση" είναι σχετικό για τον καθένα. Προφανώς και το παιδί με έχει μπερδέψει γιατί αυτά που λέει ποτέ δεν τα είπα ούτε στο τηλέφωνο προειδοποιηθηκα για κάτι. Το μόνο που ρώτησα ήταν αν γινόταν ένα μικρό ψαλίδι για να μην χάνουμε άδικα και οι δύο το χρόνο μας. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει οποιοδήποτε αμάξι άσχετα με το τι λέει ο καθένας εδώ. Ενας αλλος μου έλεγε ατρακαριστο και όταν πήρα πληροφορίες από τον ασφαλιστή μου για αυτο το αμάξι είχε γράψει 5χιλ ευρώ ζημιά σε ένα περιστατικο μονο. Προφανώς ούτε ο ίδιος το ήξερε γιατί ήταν 2ο χέρι. Όλα παίζουν στα μεταχειρισμένα. Ίσως και ο φίλος εδώ να μην είναι 1ο χερι και ο προκάτοχος να έχει κρύψει κάτι. Αλλά όπως είπα, ιδού η Ρόδος...
harisport:
Καλα, αυτο με τις ασφαλιστικες, παλι δεν θα ελεγα οτι ισχυει τοσο πολυ. Μια υπερκοστολογιση να κανεις με τον φανοποιο, το αμαξι απο 400-500 ευρω που συνηθως ειναι μικρη ζημια, μπορει να φτασει τα 1000-1500 για πλακα. Βεβαια τα 5000 ακουγονται πολλα, αλλα με 5000 το αμαξι πρεπει να εχει μπει καλιμπρα, οποτε φαινεται αν ειναι ετσι
rado:
Δεν σε εχω μπερδέψει Νίκο ξερω πολυ καλα ποιος εισαι για τον εξής Απλα λογο, το αυτοκίνητο το εχουν δει απο κοντά 3 άτομα ! Εσυ, ένας πιτσιρίκος 18 χρόνων με τον πατέρα του και μια κοπέλα ! Όσο για το άριστη κατάσταση συμφωνώ οτι ειναι υποκειμενικό ! για Μένα το δικο μου ειναι σε άριστη κατάσταση για πολλούς λόγους καταρχήν ειναι ένα αυτοκίνητο που δεν εχει κανει παντιλικι ποτε, ουτε εχει βαρέσει ποτε κόφτη και ελάχιστες έως μηδενικές φορες εχει παει πανω απο 140km ! Δεν εχει παρουσιάσει την παραμικρή ζημιά και στο συνεργείο εχει παει μόνο για τα service του ! Αυτα τα θεωρώ πολυ πιο σημαντικά απο μια φθορά στο κάθισμα και στο τιμόνι που το κόστος επισκευής ειναι πολυ χαμηλό !
rado:
Επίσης αυτο με τον ασφαλιστή παλι δεν λεει τιποτα γιατι αν κάποιος το εχει σουτάρει σε κανένα τοίχο και το φτιάξει ιδιωτικά ουτε σε ασφαλιστικές φαίνεται ουτε πουθενα !
iliasfyntanidis:
Αφού είναι έτσι όπως τα λες επισκευασε το τιμόνι και το κάθισμα για να πουληθεί πιο γρήγορα , να πάρεις και εσύ αυτό που θέλεις και ο αγοραστής να είναι ικανοποιημένος. Κρίμα να αδικείται από την εξωτερική εμφάνιση ένα αμάξι το οποίο όπως λες αξίζει.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version