!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (845/1050) > >>

Nikos_d:

--- Quote from: rado on October 01, 2018, 07:02:06 PM ---Φιλε Νίκο τυχαίνει να ειμαι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ! Την φθορά στο τιμόνι και στο κάθισμα δεν την έκρυψα ποτε ! Και στο τηλ στο ειχα πει επίσης σου ειχα πει οτι τα λάστιχα ειναι τετραετίας τωρα αν εσυ αλλάζεις λάστιχα στο αυτοκίνητο σου καθε 6 μήνες ειναι δικο σου θεμα ! Τωρα όσο για αυτα που λες περί ντόπερμαν ειναι φαιδρά και το ξερεις ! Δεν ειναι καμία τρομερή φθορά ! Λυσε μου και μια άλλη απορία σε παρακαλω πολυ Αφου απέρριψες το αυτοκίνητο σε 0,5 sec (και δικαίωμα σου ειναι ) γιατι μου έκανες παζάρια και μου ζήταγες να το δηλώσουμε χαμηλωτερη τιμη στην εφορία ; Ειναι κρίμα να βγαινεις και να κράζεις ένα αυτοκίνητο όντας αδαής...

--- End quote ---

Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον Νίκο γιατί περί εφορίας δεν έχω πει σε κανέναν, είδα 10 αμάξια σε κανέναν δεν είπα τέτοιο πράγμα γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Τώρα για το αμάξι σου, αν θέλεις να το πουλήσεις πραγματικά, η τιμή πρέπει να πέσει τουλάχιστον 1500 ευρώ κάτω για τους λόγους που είπα πιο πάνω. Εδώ μέσα και σε όλα τα φόρουμ (ημουν πολλά χρόνια στο coltclub και coltnet) προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον γιατί έχουμε όλοι το ίδιο μεράκι. Με καλή διάθεση σου λέω ότι το αμάξι σου είναι πολύ κακοπροσεγμένο, μέσα μύριζε τσιγαρίλα, το τιμόνι στο σημείο 10 o' clock είχες ένα tire up, τα δέρματα είναι για πέταμα, τα λάστιχα είναι επικίνδυνα, έχει βαψίματα κακής δουλειάς γιατί βάφτηκε χωρίς ξεμοντάρισμα και άλλα πολλά.
Εγώ αγόρασα με λιγότερα χρήματα mx5 λίγο χειρότερο από καινούριο. Δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες. Ειλικρινά πολύ κακή στιγμή για να γράψεις το πρώτο σου ποστ στο κατα τ'αλλα χιουμοριστικό μου ποστ. Δεν λέω με κακία τίποτα.

rado:
Δεν σε μπερδεύω καθόλου Νίκο και το ξερεις ! Μαλλον δεν μπορεις να αντιληφθείς οτι πας να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο 11 χρόνων και ειναι λογικό να μην ειναι σαν να βγήκε απο την αντιπροσωπεία ! Το αν σου άρεσε το αυτοκίνητο η Οχι ειναι δικο σου θεμα. Οσω για το αν αυτο που αγόρασες ειναι καλύτερο θα το δείξει ο χρόνος . Αυτο που με εκνεύρισε ειναι οτι είπες οτι εγω έκρυψα πράγματα ενώ δεν ισχύει ! Και αν θυμάσαι καλα μου είπες οτι απο όσα είχες δει μεχρι τοτε ηταν το καλύτερο ! Λεω ψέματα ;

rado:
Όσο για την κακεντρέχεια περί Κούρκουλου κτλ δεν θα το σχολιάσω κάν...

GT88:

--- Quote from: Skyggedans on September 30, 2018, 03:28:22 PM ---
--- Quote from: harisport on September 30, 2018, 01:38:28 PM ---Δηλαδη απο απορια και μονο, σηκωμενα τζαμια, καλοριφερ, θερμαινομενα και μπουφαν, μεχρι ποσο χαμηλη θερμοκρασια οδηγας καμπριο;  :???:

--- End quote ---

O συμφορουμίτης μας το πήγε πολύ μακριά με το αμερικάνικο Niseko.

Αν έχεις διάθεση και καλή παρέα, κλείνεις κουκούλα μόνο σε χιονοθύελλα - ή κυκλώνα, ένεκα των ημερών.

--- End quote ---

Συμφωνώ. Και γω πιο συχνα κατεβάζω την κουκούλα το χειμώνα αλλά ανάλογα με το ύψος του οδηγού (αλλά και το ύφος  :llol: ) θέλει ισως κανενα κασκόλ. Το καλοριφέρ σου ξεκολλάει και τις σόλες των παπουτσιών. 
Όσον αφορά την βροχή, αν δεν ψιχαλίζει καταρρακτωδώς, απο 80 χλμ/ώρα και πάνω δεν μπαίνει νερο  :coolio:

Skyggedans:

Με χιονόνερο και θερμοκρασία γύρω από το 0, καλοριφέρ, σκούφο και hoodie, γιατί το ύφος του αυτοκινήτου και ουχί το δικό μου, δεν επιτρέπουν κασκόλ  :llol:

Με ψιλόβροχο, πολλές φορές δοκιμασμένο, έως και λίαν προσφάτως, εν μέσω καλοκαιριού, αλλά ανεβασμένος στη Δίρφη, που δε γινόταν να μη χαζεύω την ομορφιά του μέρους top down.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version