!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (843/1050) > >>

iliasfyntanidis:
Εγώ χωρίς θερμαινόμενα και χωρίς σκούφο, μπουφάν,κασκόλ και κάλτσες κομπλέ μέχρι 5° εξωτερική θερμοκρασία . Επέστρεφα βέβαια από απόσταξη τσίπουρου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Veros:

--- Quote from: iliasfyntanidis on September 30, 2018, 06:05:11 PM ---Εγώ χωρίς θερμαινόμενα και χωρίς σκούφο, μπουφάν,κασκόλ και κάλτσες κομπλέ μέχρι 5° εξωτερική θερμοκρασία . Επέστρεφα βέβαια από απόσταξη τσίπουρου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

--- End quote ---
Το ότι θυμάσαι την διαδρομή μετά από απόσταξη τσίπουρου είναι το εκπληκτικό !

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iliasfyntanidis:
Ποιος είπε ότι οδηγούσα εγώ.Ήμουν συνοδηγός. :P

Δεν οδηγάω ποτέ μεθυσμένος

harisport:
Λοιπον...παιζει να βρηκα αμαξι. Μαυρο, μαυρα δερματινα θερμαινομενα, bose, πολυ καλη κατασταση λεει αν και θα το δω απο κοντα, σερβις μεσα στη μαζντα, 86κ χλμ και λεει αριστο σαλονι. Το αμαξι βρισκεται Αθηνα, ασχετα με το τι λεει η αγγελια. Θα το δω συντομα λογικα. Μου παν στο τηλ οτι η ιδιοκτητρια εχει την οικονομικη ανεση να πεσει και στα 6000. Το μονο που σκεφτηκα ειναι οτι το αμαξι μου παν οτι ειχε ερθει πριν χρονια με 19κ χλμ απο εξωτερικο, γι αυτο και εχει και esp. Αν ελεγξω χλμ, για το οτι ειναι απ εξω, κοιταζω και 'φοβαμαι' μονο για σκουριες; Βεβαια μου παν οτι δεν εχει, αλλα παντα κοιταμε.  Παιδια μακαρι να ναι αυτο..ειναι οσα ηθελα και σε καλη τιμη
Ευχαριστω

Nikos_d:

--- Quote from: harisport on September 30, 2018, 10:26:53 AM ---Γεια σας. Ειχα ξαναρωτησει για αυτο το μχ5 αλλα δεν ειχα λαβει απαντηση. Παρατηρησα οτι στο πισω αριστερο φαναρι, το φως ομιχλης δεν ειναι κοκκινο αλλα λευκο, οπως ειναι και στο δεξι, της οπισθεν. Μου ειχατε πει οτι ετσι ειναι στο Αμερικανικο. Ρωτησα τον πωλητη αλλα μου λεει οτι ετσι το χε παρει και αυτος απο εναν μεγαλο ανθρωπο και ισως ειναι επειδη ειναι high εκδοση, που δενισχυει γιατι τα αλλα δεν ειναι  ετσι. Επισης λεει ειναι ατρακαριστο. Τι λετε να παιζει; τρακαρισμα και να μην προσεξαν οτι το φαναρι που εβαλαν ειναι ετσι; Ευχαριστω

https://www.car.gr/14214873-mazda-mx-5-high

--- End quote ---

Το είδα εγώ από κοντά αυτό. Το απέκλεισα από τα 0,5 sec όταν ο ιδιοκτήτης βγήκε με αναμμένο τσιγάρο από το αυτοκίνητο ξεφυσώντας τον καπνό σαν τον Νίκο Κούρκουλο στην ταινία "ορατότης μηδέν".
Εσωτερικά είναι λες και μάλωναν ντόμπερμαν με γάτες από τότε που βγήκε απο το εργοστάσιο. Είναι μάλλον τρακαρισμένο μπροστά με πολύ κακή δουλειά στο βάψιμο. Το τιμόνι έχει tire up για να συγκρατεί την τελευταία φλούδα από δέρμα που (δεν) έμεινε επάνω.
Τα λάστιχα είναι τοσο παλιά που αν τα άλλαζε στην ώρα τους, τώρα πάλι θα έπρεπε να θέλουν αλλαγή. Ο λόγος που με εκνεύρισε είναι ότι στις φωτογραφίες τα καλύπτει όλα περιτεχνικά και στο τηλ επιμένουν ότι το αμάξι είναι καλό. Επίσης επέμενε ότι τα λάστιχα είναι μια χαρά. Δεν περιγράφω άλλο...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version