!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (842/1050) > >>

spoumi:

--- Quote from: harisport on September 30, 2018, 01:38:28 PM ---Δηλαδη απο απορια και μονο, σηκωμενα τζαμια, καλοριφερ, θερμαινομενα και μπουφαν, μεχρι ποσο χαμηλη θερμοκρασια οδηγας καμπριο;  :???:

--- End quote ---

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει η φωτό.

Veros:
Αν βάλεις σκούφο και κασκόλ μπορείς να μοιράζεις και δώρα τα Χριστούγεννα !

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

harisport:
Α εσεις ειστε χειροτεροι απο εμενα χαχαχα

Skyggedans:

--- Quote from: harisport on September 30, 2018, 01:38:28 PM ---Δηλαδη απο απορια και μονο, σηκωμενα τζαμια, καλοριφερ, θερμαινομενα και μπουφαν, μεχρι ποσο χαμηλη θερμοκρασια οδηγας καμπριο;  :???:

--- End quote ---

O συμφορουμίτης μας το πήγε πολύ μακριά με το αμερικάνικο Niseko.

Αν έχεις διάθεση και καλή παρέα, κλείνεις κουκούλα μόνο σε χιονοθύελλα - ή κυκλώνα, ένεκα των ημερών.

panos2171:

--- End quote ---

H πρώτη ξεσκέπαστη βόλτα μου ήταν με NC,  Ιανουάριο μήνα, θερμοκρασία δε θυμάμαι αλλά σίγουρα ήταν γύρω στους 10 βαθμούς. Θερμαινόμενα δεν ξέρω αν είχε το συγκεκριμένο ωστόσο με φουλ τη θέρμανση και μπουφάν δεν υπήρχε θέμα.
Με το NB μέχρι και 15 βαθμούς περίπου είμαι ΟΚ μαζί με τα θερμαινόμενα χωρίς μπουφάν. Από τους 10 και κάτω θες μπουφάν, σκούφο και κασκόλ ή τουλάχιστον κάτι να σε καλύπτει το σβέρκο. Σε μονοψήφιες θερμοκρασίες προσωπικά καταλαβαίνω έντονα το κρύο, ούτε τα θερμαινόμενα βοηθούν ούτε η θέρμανση από τους αεραγωγούς.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version